Musiklärare sökes till Västra Bodarna skola

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Västra Bodarna är en kommunal enhet med skola, förskola och fritids. På skolan läser 110 elever som är fördelade på förskoleklass och åk 1-6. På hela enheten arbetar 37 personer, med bland annat administratör, vaktmästare, ett barn- och elevhälsoteam. Vi är organiserade i arbetslag och denna tjänst löper över skolans två arbetslag. Skolan är vackert belägen invid grön- och skogsområden och har nära till pendeltrafik. I Alingsås kommun arbetar vi utifrån ett systemiskt förhållningssätt med visionen "Lust att lära".

Intervjuer sker löpande, och du kan därför komma att kallas till intervju före ansökningstidens utgångsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:

Tjänsten omfattar 20 % och riktar sig till skolans elever i åk 1-6. Undervisningen är detta läsår förlagd på onsdagar. I slutet av terminen ska betyg sättas på eleverna i åk 6, varför behörighet och lärarlegitimation är önskvärt.

Kvalifikationer:

Grundskollärare och/eller musiklärare med behörighet att undervisa i musik.

För att tjänsten blir tillsvidare krävs adekvat behörighet med lärarexamen och legitimation. Det är önskvärt att du har erfarenhet av arbete i skola. Om du har flerämnesbehörigheter kan tjänstens omfattning diskuteras, beroende på vilket typ av behörighet du har.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 20 %
Tillträde: Tillträde 180108, eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-23
Referensnummer: A718664

Andra uppgifter:

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde.

I Alingsås kommun gillar vi olika. Vi ser mångfald som en tillgång och ett måste för att kunna möta våra medborgare där de befinner sig. Både idag och imorgon.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Magnus Warberg
Rektor tillika Förskolechef
Telefon: 0322617107
E-post: magnus.warberg@ alingsas.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster