Timvikarier till Vallhamra skola i Partille

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter:

Vallhamra skola har ca 875 elever från förskoleklass till och med årskurs 9 och vi behöver nu fler kollegor!

Vill du ha ett roligt, varierande, meningsfullt och ett givande arbete? Vi har behov av flera timvikarier på Vallhamra skola där du får möjlighet till nyttig arbetslivserfarenhet genom att jobba i grundskola.

Arbete som timvikarie innebär att du med kort varsel kan komma att arbeta på kortare eller längre uppdrag. Utifrån verksamhetens behov och dina önskemål finns det stora möjligheter att själv anpassa hur mycket och när du vill arbeta. Det går alldeles utmärkt att kombinera med studier eller annan sysselsättning. I samband med anställning som timvikarie får du praktisk information och en introduktion.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har högskoleutbildning, studerar vid högskola och/eller har erfarenhet av arbete med barn och unga. Om du är utbildad eller studerar till lärare, förskollärare, specialpedagog eller fritidspedagog ser vi givetvis det som ett stort plus. Då kommunikationen med barn, elever, vårdnadshavare och övrig personal är en viktig del av arbetet, krävs att du kan kommunicera på svenska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att kunna arbeta hos oss behöver du ett giltigt utdrag ur belastningsregistret.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön
Tillträde: Snarast. Rekryteringen påbörjas så snart ansökningar kommer in.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-22
Referensnummer: A712609

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Elin Johnsson
Rektor 4-6
Telefon: 031-792 11 59
E-post: elin.johnsson@partille.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster