Barnskötare Almekärrs förskolor

Almekärrs förskolor består av 18 avdelningar fördelade på fem hus samt en förskolebuss. Sedan 2002 arbetar vi Reggio Emilia inspirerat och målmedvetet med att kompetensutveckla oss och utveckla organisationen för att nå bättre resultat. Vi har gemensam kompetensutveckling, studiedagar och lärgrupper, där vi bl.a. har dialoger och reflektioner kring pedagogernas förhållningssätt, barns lärande samt miljön och materialets betydelse. För att arbeta systematiskt med kvalitetsarbetet använder vi oss av pedagogisk dokumentation som verktyg för att arbeta mot läroplanens mål och visioner.

Arbetsuppgifter:

Vill du arbeta i en Reggio Emilia inspirerad förskola? Vill du arbeta i en utvecklande, kreativ och spännande organisation där du kan forma dina idéer i en nyskapande förskola?

Då har vi jobbet för dig!

Vi erbjuder
- Rik kompetensutveckling, spännande arbete och god kamratskap
- Möjlighet att vara med i vårt långsiktiga visionsarbete
- Vacker natur och miljö
- Bra kommunikationer endast en kvart från Göteborg

Kvalifikationer:

Vi söker i första hand en utbildad barnskötare.

Du bör ha ett nyfiket och reflekterande förhållningssätt samt förmåga att möta varje barn utifrån sina förutsättningar. Fånga barnens nyfikenhet och lust att lära genom att göra miljön spännande och utmanande.

Vi vill att Du vågar pröva nya arbetssätt, vara pedagogiskt drivande, lösningsinriktad och sätta barnens behov och möjligheter i centrum.

Du ska kunna skapa goda relationer med vårdnadshavarna och i arbetslaget bör du vara en person som skapar och bidrar till goda relationer samt ett positivt arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-11-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-20
Referensnummer: A711489

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar drygt
2 800 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 40 000 invånare.

Kommunens eftersträvar att medarbetare ska en an arbetsmiljö främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård, personalstöd och semesterväxling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Thomas Holgersson
Förskolechef
Telefon: 0302 521062
E-post: thomas.holgersson@ lerum.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster