Speciallärare - Lillegårdsskolan i Partille

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Vill du arbeta som speciallärare i en/två årskurser på Lillegårdsskolan F-5?

Skolan ligger utmärkt belägen bara några hundra meter från pendeltågsstationen, kommunens bibliotek, skogen och Säveån. På Lillegårdsskolan går drygt 300 elever och här arbetar cirka 40 personer.

Vi arbetar med vad vi kallar för flerlärarsystem vilket innebär att man är en grupp pedagoger som ansvarar för ett antal elever. Man planerar tillsammans och har gemensamt ansvar för elevgruppen men är mentor för ett mindre antal.

På skolan finns specteam bestående av en specialpedagog samt två speciallärare. Vi söker nu en förstärkning i form av en speciallärare till.

Vi vill att du har lärarutbildning samt speciallärarutbildning.

Kvalifikationer:

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
Lärarlegitimation krävs.
Speciallärarutbildning krävs.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Tillträde: enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referensnummer: A736300

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Helena Kominek
Rektor
E-post: helena.kominek@ partille.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster