Lärare mot yngre åldrar till Ljungviksskolan

Lerums kommun med ca 40 000 invånare ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum med goda pendlingsmöjligheter.

Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 2 800 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 och vi ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. För mer information besök gärna www.lerum.se

Ljungviksskolan är en nybyggd F-9 skola som ligger i Gråbo. Skolan är organiserad i arbetslag och den aktuella tjänsten är i ett av skolans F-3 lag. Vi arbetar utifrån entreprenöriellt lärande för att öka elevernas motivation, nyfikenhet och drivkraft. Vår skolas fokusområden under läsåret 17/18 är digitalisering och specialpedagogik.

Arbetsuppgifter:

Som lärare hos oss är du processledare för en processgrupp elever i F-3, där du vid några tillfällen per vecka leder ämnesövergripande projekt. Övrig tid bedriver du undervisning utifrån din behörighet vilket innebär att du möter elever från alla årskurser i F-3. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med förskollärare, lärare och speciallärare där fokus ligger på samverkan, gemensam planering och reflektion utifrån entreprenöriellt lärande och bedömning för lärande. För att skapa en helhet för både eleverna och verksamheten ingår undervisning på fritidshemmet. Vårt fritidshem kommer under läsåret 17/18 att ingå i en central fritidshemssatsning med fokus på NPF och lärmiljö. Alla på Ljungviksskolan arbetar 40 timmars semestertjänst.

Kvalifikationer:

Grundskollärare åk 1-3.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-09-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-07
Referensnummer: A700150

Andra uppgifter:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Bente Törnqvist
Rektor
Telefon: 0302-521751
E-post: bente.tornqvist@lerum.se

Fackliga företrädare:

Ebba Wikman- Axelsson
Förskollärare
E-post: ebba.wikmanaxelsson@ lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster