Hjälpmedelstekniker

Rehabenheten ansvarar för rehabilitering och hjälpmedel till personer inom kommunal hälso- och sjukvård. Vi är drygt 20 anställda, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehabassistenter samt administrativ assistent och hjälpmedelstekniker.

Arbetsuppgifter:

Som hjälpmedelstekniker på Rehabenheten söker vi dig som har lätt för att samverka med andra, är serviceinriktad och lösningsfokuserad. Du har ett nära samarbete med fysioterapeuter, arbetsterapeuter och rehabassistenter samt personal och boende på kommunens vårdboende. Vi söker dig som är noggrann och ansvarsfull då besiktning, viss installation, underhåll, och reparationer av kommunens medicinsktekniska produkter bland annat sängar och lyftsystem på kommunens boenden ingår i arbetet. I arbetet ingår även beställning och registrering av hjälpmedel. Du är även teknikstöd till verksamhetens personal utifrån en ökad användning av digital teknik i verksamheten. I tjänsten förekommer att hålla viss utbildning för personal.

Kvalifikationer:

Gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller likvärdig utbildning.
Körkort krävs
Ansvarsfull, noggrann, lösningsfokuserad, god samarbetsförmåga samt kostnadsmedveten är egenskaper som värdesätts i arbetet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-12-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-16
Referensnummer: A719251

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Kerstin Fredriksson
Enhetschef
Telefon: 0302-52 23 04
E-post: kerstin.fredriksson@ lerum.se

Patrik Nilisse
Hjälpmedelstekniker
Telefon: 0302-52 20 21
E-post: patrik.nilisse@lerum.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster