Specialpedagoger till Öckerö

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategisk belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av ca. 12 000 invånare. Vi söker nu två specialpedagoger som vill arbeta med elever från förskoleklass till åk 6. Tjänsterna är fördelade mellan två rektorsområden. Våra verksamheter genomsyras av ledorden lust, trygghet och kvalitet. Verksamheten bedrivs i funktionella, nyrenoverade och nybyggda lokaler. Som medarbetare hos oss har du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och bidra i skolutvecklingsarbetet.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter som specialpedagog är att arbeta med elever och arbetslag från förskoleklass till åk 6. Dina arbetsuppgifter kommer att vara handledning av pedagoger, driva skolutveckling samt vara ett stöd till elever vid behov. Ditt uppdrag kommer att innebära att identifiera, analysera och undanröja hinder som orsakar svårigheter i lärandemiljön. I arbetet ingår också att vara ett stöd för lärare i arbetet med extra anpassningar, kartläggningsarbete och extra stöd. Du ska också medverka vid övergången mellan olika verksamheter. På skolorna har vi lokala elevhälsoteam som du kommer att leda. Vidare har vi ett centralt elevhälsoteam där du ingår. I kommunen finns ett specialpedagogiskt nätverk där du kommer att ingå.

Kvalifikationer:

Vi söker Dig med specialpedagogutbildning, gärna med grundskollärarutbildning i botten. Att Du har lätt för att skapa goda relationer och positiva möten med elever, pedagoger och vårdnadshavare ser vi som en förutsättning för att lyckas i uppdraget. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för uppdraget.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av arbetet som specialpedagog för de aktuella åldrarna.
Omfattning: Heltid / deltid. Vi kan föra en dialog kring sysselsättningsgraden. Vi ser möjlighet till en sysselsättningsgrad mellan 80-100%.
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-01-08

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-27
Referensnummer: A719258

Andra uppgifter:

Tjänsterna är semesteranställningar.
Vi kommer att tillämpa löpande intervjuer i rekryteringsprocessen för dessa tjänster och ser därför gärna att Du skickar Din ansökan så snart som möjligt.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Eva Knoph
Rektor
Telefon: 031-976320
E-post: eva.knoph@ockero.se

Sofia Hansson
Rektor Kompassen, Rektor och förskolechef Rörö
Telefon: 031-97 88 61
E-post: sofia.hansson@ockero.se

Fackliga företrädare:

Lena Ånskog
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0702-19 03 16
E-post: lena.anskog@ockero.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster