Kock till äldreomsorgen i Lerums kommun

Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens ca 40 000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 2800 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 och vi ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. Välkommen till Lerums kommun, vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar! För mer information läs mer på www.lerum.se.

Inom Måltidsservice lagar vi dagligen mat till våra gäster i våra förskolor, skolor och äldreboenden. Måltidsservice jobbar aktivt med kommunens vision genom att vi har ett fokus på ekologiska inköp, minskat matsvinn, klimatsmarta måltider m.m.Arbetsuppgifter:

Vi söker Dig som vill arbeta som kock på Nya Lundbygårdens äldreboende i Gråbo.

Som kock ansvarar du för förberedelser, tillagning och servering av rätter av hög kvalitet till ca 80 boenden. Vårt mål är att laga så mycket mat som möjligt från grunden. Du kommer att vara en del av ett team på tre personer där du tillsammans med dina två kockkollegor också ansvarar för beställningar och övriga administrativa uppgifter.

Vi söker dig som är utåtriktad, har vana att arbeta självständigt inom restaurang eller storkök, har lätt för att lära, är flexibel, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Om du dessutom är ansvarsfull och gillar att träffa nya människor och ha gästen i fokus så är detta ett roligt jobb för dig!

Vi erbjuder dig ett utvecklande uppdrag där din erfarenhet och passion för matlagning bidrar till en bättre vardag för våra gäster!

Kvalifikationer:

Vi ser att du har utbildning från hotell- och restaurang, varm- och kallkök, eller erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök under minst 3 år. Som kock ska du självständigt kunna utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök, laga specialkost/konsistensanpassad kost och utföra egenkontroll. Du ska även medverka till att utveckla verksamheten och se till att uppsatta mål och riktlinjer uppnås.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

God datorvana och erfarenhet av inköp är också en merit.
Då arbetet även kräver dokumentation behöver du ha goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt.

Tillsvidareanställning 100 %, 37 h/vecka, schemalagd arbetstid vardagar och helg.

Tillträde efter överenskommelse.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-12
Referensnummer: A733512

Andra uppgifter:


I Lerum arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdscheckar.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar lämnas av:

Åsa Ringvall
Enhetschef Måltid

Fackliga företrädare:

Andreas Lindström
Kock
Telefon: 0302-12273

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster