Förskollärare till Gråbo Förskolor

Gråbo förskolor består av sex förskolor; Rösekullen, Parasollen, Ljungvik, Olstorp, Bäckamaden och Fågelkärr. Förskolorna leds av av tre förskolechefer som tillsammans bildar ledningen för Gråbo förskolor, ett samarbete som började 2011. Hos oss har du möjlighet att regelbundet få lära av och med dina kollegor då vi ser kompetensutveckling och gemensamma lärgrupper som viktiga delar för utveckling. Vi har en pedagogisk samordnare och en specialpedagog som handleder arbetslagen. Knutet till Gråbo förskolor finns också en administratör och en vaktmästare.
I Gråbo förskolor samverkar förskolechefer och medarbetare för att ge barnen en trygg, rolig och lärorik förskola. Vi lägger stor vikt vid det systematiska kvalitetsarbetet och att ge pedagogerna goda förutsättningar för att utföra sitt uppdrag. Det gör vi tillsammans genom att mötas i gemensamma sammanhang, gemensam kompetensutveckling, gemensam ledning och vår gemensamma Vision.

Vision för Gråbo förskolor

På våra förskolor möts du av barn
som hjälper varandra att lyckas,
de har en tillit till sin egen förmåga
och ser framtiden som något de skapar tillsammans
för en hållbar utveckling.

Arbetsuppgifter:

Gråbo förskolor söker nu förskollärare som vill arbeta i ett unikt sammanhang för att skapa meningsfulla, lärande, utmanande och kreativa sammanhang för våra barn. Med ett medvetet förhållningssätt vill vi möta barnens nyfikenhet och utforskande. Om du vill bidra till att skapa tillitsfulla relationer, inspirerande lärmiljöer och vill utveckla vår verksamhet tillsammans med barn och kollegor är du den vi söker!

Med dina kollegor ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av det pedagogiska arbetet där pedagogisk dokumentation och gemensam reflektion i arbetslaget är viktiga förutsättningar. Vi arbetar utifrån Lpfö 98/16, skollagen, kommunala mål samt enhetens strategier.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ett genuint intresse för barns utveckling och lärande. Du vill ta ansvar och har ett medvetet och engagerat förhållningssätt till barnens möjligheter att pröva och utveckla sina kompetenser och förmågor.

Du har ett professionellt och utmanande samarbete med dina kollegor för att ge barnen helhet och sammanhang i lärandet och du reflekterar och analyserar systematiskt över ditt och arbetslagets arbete.

Förskollärarexamen. Krav på arbetslivserfarenhet: ingen erfarenhet krävs. Erfarenhet av pedagogiskt arbete är meriterande. Vi ser gärna manliga sökande.

Ingen erfarenhet krävs.

Antal tjänster: 2. Tillsättning sker löpande och efter överenskomelse.

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-30
Referensnummer: A712429

Andra uppgifter:

Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens ca 40.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar lämnas av:

Anna Grändborn
Administrativ Assistent
Telefon: 0302-52 19 06
E-post: anna.grandborn@lerum.se

Agneta Tranberg
Förskolechef
Telefon: 0302-52 19 15
E-post: agneta.tranberg@lerum.se

Björn Olsson
Förskolechef
Mobiltelefon: 0736-84 44 42
Telefon: 0302-52 23 80
E-post: bjorn.olsson@lerum.se

Josefin Follin
Förskolechef
Mobiltelefon: 0730-52 90 28
Telefon: 0302-5219 21
E-post: josefin.follin@lerum.se

Fackliga företrädare:

Lina Björnberg
Förskollärare
Mobiltelefon: 0761-29 57 91
Telefon: 0302-52 19 09
E-post: lina.bjornberg@lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster