Enhetschef Måltid Intern Service till Västra Hisingen

Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor drygt 53 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 3 500 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Arbetsuppgifter:

Området Intern Service söker nu en enhetschef, då en av våra kollegor går i pension. Som enhetschef hos oss ansvarar du för delar av vår måltidsverksamhet i stadsdelens kök. Du är direkt underställd områdeschefen och ingår i en ledningsgrupp bestående av nio enhetschefer.

Du blir en av fem enhetschefer inom Måltid. Tillsammans med områdeschef, måltidschefskollegor samt medarbetare ansvarar du för en kontinuerlig utveckling av verksamheten med lyhördhet för vad beställaren förväntar sig av oss. Varje dag lagar vi drygt 10 000 portioner näringsrik och kvalitativ god mat till våra kunder inom förskola, skola, funktionshinder samt äldreomsorg. Vi lagar måltider med en hög andel ekologiska livsmedel, idag drygt 60 procent.

Som enhetschef har du resultatenhetsansvar vilket innebär att du har budget-, arbetsmiljö- och personalansvar för din enhet. I uppdraget ingår att du tillsammans med dina kollegor ansvarar för verksamhetens kvalitet och utvecklingsarbete. Som enhetschef för Måltid leder du ca 25- 30 av våra medarbetare i stadsdelens kök.

Inom området Måltid finns det flera köksmästare i stadsdelens kök och centralt har du stöd av administratör och måltidsutvecklare som tillsammans med dig och dina kollegor utvecklar måltider genom matsedlar och receptbearbetning. Detta ger dig ett bättre utrymme i din ledarroll att arbeta processinriktat med verksamheten. Genom tydlig kommunikation och struktur leder du arbetet framåt för nöjda medarbetare och kunder.

Kvalifikationer:

Du som söker har högskoleutbildning med relevant inriktning inom området gastronomi och måltidsverksamhet samt goda kunskaper med flerårig erfarenhet av arbete inom storkök.

Utöver specifik kompetens och erfarenhet inom måltidsområdet, behöver du ha ett inkluderande förhållningssätt och god förståelse för vad det innebär att arbeta i en politiskt ledd organisation.
Du har förmåga att ta initiativ och motivera till förändring och vill bidra till utveckling inom området. Det är självklart att du har ett stort socialt engagemang och trivs i sociala sammanhang.

Som ledare är du coachande och målinriktad och kan skapa engagemang och motivation hos dina medarbetare. Som person är du serviceinriktad och brinner för en god måltidsupplevelse för våra matgäster, såväl unga som äldre. Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Goda ekonomikunskaper samt förståelse för och intresse av att hantera olika IT-system som är relevanta för verksamhetsområdet. För tjänsten krävs också B-körkort, då du kommer att vara mycket ute på de olika enheterna.

Vi har för avsikt att hålla intervjuer under början av vecka 51.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-03-15. Tillträde sker 15e mars, eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-12
Referensnummer: 644/17

Andra uppgifter:

Vi tillämpar provanställning.

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bla friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Katarina Wochner Carlsson​
​Områdeschef Internservice
Telefon: ​031-366 62 15
E-post: Katarina.wochner.carlsson@ vastrahisingen.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031-3666063 / 031-3666062

Annika Hansson
Vision
Telefon: 0767-879365
E-post: annika.hansson@ vastrahisingen.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster