Lärare engelska/franska åk 6-9

Alléskolan ligger i Floda och vår organisation med sju självständiga arbetsenheter, har visat sig skapa ett bra arbetsklimat och trivsel. Varje arbetsenhet förfogar över en egen del av skolan vilket skapar struktur och lugn för eleverna som slipper för många förflyttningar. Alléskolan är en skola som arbetar utifrån en arbetslagsstyrd organisationsmodell.

Skolan har en tydlig infrastruktur vilket genererar möjlighet att föra enhetens utvecklingsfrågor framåt.

Lerums kommun med ca 40 000 invånare ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum med goda pendlingsmöjligheter.

Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 2 800 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 och vi ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. För mer information besök gärna www.lerum.se

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en lärare i franska och engelska, i ditt uppdrag kommer även mentorskap ingå.

Vi söker nu dig som är en utvecklingsbenägen och engagerad pedagog som dessutom precis som oss, värdesätter att ha kul och trivsamt på sitt jobb.

Vi behöver dig som är flexibel, vill tänka nytt, ser möjligheterna och tar dem. Eftersom du ingår i ett arbetslag och i ett större kollegium kommer du att få tillgång till mycket erfarenhetsutbyte och stor möjlighet att påverka och driva utvecklingen på skolan och enheten framåt.

Kvalifikationer:

Vi lägger stor vikt vid elevernas entreprenöriella kompetenser så därför vill vi att även du är flexibel, kreativ, målmedveten, besitter inre drivkraft, tar ansvar, är delaktig samt arbetar för ökad motivation.

Som person är du relationsskapande och har ett gott bemötande mot såväl elever som vårdnadshavare och kollegor. Du samarbetar framgångsrikt med andra och är initiativtagande till att prova nya metoder och arbetssätt för att uppnå goda resultat. Du värdesätter olikheter och arbetar aktivt för ökad inkludering tillsammans med eleverna.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du uppskattar att arbeta i arbetslag och ser vinsten med vad ett sådant samarbete innebär.
Är du nyutexaminerad får du tillgång till mentor.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-08-14

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-10
Referensnummer: A700547

Andra uppgifter:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Anette Larsson
Rektor
Telefon: 0302521650
E-post: anette.larsson@lerum.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster