Timvikarier sökes till vår Måltidsverksamhet, hösten 2017

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter
och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Arbetsuppgifter:

Till vår måltidsverksamhet söker vi timvikarier, både kockar och måltidsbiträden. Du kommer att hoppa in med kort varsel vid ordinarie personals frånvaro.

I arbetsuppgifterna som kock ingår att laga mat från grunden med inriktning på svensk husmanskost och brödbak. Arbeta efter en bra struktur, logistik och med ekonomisk medvetenhet. Att följa Egenkontrolls program för säkerhet och kvalité i produktionen.

I arbetsuppgifterna som måltidsbiträde ingår att medverka och biträda i berednings och tillagningsarbete, delta i servering, disk och städarbete. Arbeta efter en bra struktur, logistik och med ekonomisk medvetenhet. Att följa Egenkontrolls program för säkerhet och kvalité i produktionen.

Kvalifikationer:

Kock:
Du har kockutbildning/av arbetsgivaren bedömd motsvarande utbildning/yrkeserfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i storkök. Du har stor kunskap avseende special-, och allergikoster. God datavana är ett krav.

Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för att laga god mat och vill utvecklas inom yrket. Du är flexibel, engagerad, kreativ, serviceinriktad, se möjligheter inte hinder, har god samarbetsförmåga och social kompetens.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Måltidsbiträde:
Du har gått hotell-och restaurangprogrammet och/eller har motsvarande dokumenterade yrkeserfarenheter. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i storkök. God datavana.

Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för service och god mat. Du vill utvecklas inom yrket, är flexibel, engagerad, kreativ, serviceinriktad, se möjligheter inte hinder, har god samarbetsförmåga och social kompetens.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Antal tjänster: 10

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-06
Referensnummer: A697128

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Vikarieenheten
Telefon: 0313152014
E-post: vikarieenheten@molndal.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster