Administratör Bemanningsenheten

Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har 57 000 invånare. Vi är cirka 4 200 medarbetare i stadsdelen som arbetar för en bra vardag för göteborgarna. Genom att ge service, stöd och omsorg gör vi skillnad när det behövs. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamheter. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadsdelens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

Arbetsuppgifter:

Nu behöver vi på Bemanningsenheten i Askim-Frölunda-Högsbo förstärka upp vår härliga arbetsgrupp med en ny kollega. Är du intresserad av ett administrativt arbete där du får bidra till vårt viktiga uppdrag med att bemanna verksamheterna i stadsdelen? Då kan detta vara ett arbete för dig!

Bemanningsenheten i Askim-Frölunda-Högsbo arbetar med vikarieförsörjning inom områdena äldreomsorg, funktionshinder, förskola, skola, måltidsservice samt Medborgarkontoret. Bemanningsenheten ansvarar för att uppfylla de behov för korttids- och långtidsvikarier som våra verksamheter i stadsdelen har. Vi ansvarar också för att effektivisera och förenkla hela vikarieanskaffningsprocessen, för att vikariernas utbildningsnivå och erfarenhet ska motsvara verksamheternas behov och önskemål. Vi rekryterar kompetenta vikarier för att täcka våra kunders behov. Vårt mål är att arbeta på ett professionellt och serviceinriktat sätt, att värna om våra medarbetare och våra slutkunder.

Arbetsuppgifterna som administratör innebär främst att arbeta med bemanningsplanering. Utifrån beställningar från verksamheterna i stadsdelen bokar du vikarier i systemet Time Care Pool. Arbetet består av många olika administrativa sysslor så som löneadministration och koppling av arbetspass mellan system. Du är behjälplig i personalsystemen för både våra medarbetare och våra kunder. Andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är uppföljning av vikariernas arbete och att ge kontinuerlig återkoppling till dessa, introduktion av nyanställda vikarier, administration av frånvaro och övertid samt boka in bredvidgångar.

Du ansvarar också för information och service såväl inom som utom organisationen. Största delen av kontakten sker via mail och telefon och därför är det viktigt att du har ett bra bemötande. Samarbetet med våra kunder är ytterst viktigt och vi strävar alltid efter att ha en hög servicenivå.

Vi är en arbetsplats som kontinuerligt arbetar med förändringsarbete där allas delaktighet är nödvändig. Vi är en sammansvetsad arbetsgrupp som arbetar mycket tillsammans.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har som lägst gymnasial utbildning. Du får gärna ha eftergymnasial utbildning med inriktning mot till exempel administration, personal, offentlig förvaltning eller annat som kan anses vara meriterande för uppdraget. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta som administratör. Du har mycket goda datorkunskaper och erfarenhet av arbete i personalsystem och du har lätt för att lära dig nya IT-system. Det är meriterande om du har erfarenhet av bemanningsarbete som till exempel schemaläggning, vikarietillsättning eller liknande.

Arbetet kräver att du är noggrann och problemlösande. Du är engagerad och förtroendeingivande. Under perioder är det ett högt tempo vilket innebär att du behöver vara stresstålig och kan hantera hög arbetsbelastning samt har ett flexibelt förhållningssätt. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter samt prioritera i arbetet. Du trivs med att ha kontakt med många människor vilket ställer krav på att du är kommunikativ och serviceinriktad. Du tycker om att samarbeta då arbetsgruppen arbetar tätt ihop.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: 2017-11-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-18
Referensnummer: A710061

Andra uppgifter:

Heltidsmått 38,25/38,25 arbete på helg förekommer.

Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Friskvårdsbidrag samt friskvårdsprogram finns enligt stadens villkor.

Förvaltningen har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar lämnas av:

Anette Svensson
Enhetschef
Telefon: 031-366 30 16

Sabina Olsson
HR-specialist
Telefon: 031-366 33 31

Fackliga företrädare:

Eva Dalerstedt
Vision
Telefon: 031-366 26 89

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster