Stödassistent Natt till Funktionshinder och Äldreomsorg i Centrum

CENTRUM är en av tio stadsdelsförvaltningar i Göteborg. Stadsdelen Centrum omfattar områdena Krokslätt, Guldheden, Landala, Vasastaden, Johanneberg, Lorensberg, Heden, Inom Vallgraven, Stampen samt Gårda. Vi är drygt 2 000 anställda som arbetar tillsammans för att erbjuda allt från förskola till äldreomsorg för Centrums 60 000 invånare. Målet är ett bra liv för alla människor i Centrum.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bland våra medarbetare tillför verksamheten.
I vårt arbete utgår vi från Göteborgs stads fyra förhållningssätt:

• Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för
• Vi bryr oss
• Vi arbetar tillsammans
• Vi tänker nytt


Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill arbeta som Stödassistent på natten i Landalahus. Du kommer utgå från BmSS-verksamheterna i huset men även stötta inom äldreboendena vid behov. Nattpassen är förlagda mellan ca 21:30- 07:00, vaken natt.

Landalahus ligger vid Kapellplatsen i centrala Göteborg. I huset finns det flera olika verksamheter, bland annat två BmSS boenden och ett äldreboende med 8 avdelningar. Här finns en trevlig innergård med bänkar, planteringar och träd. Det är ett stenkast till affärerna vid Landala Torg. Det är lätt att ta sig till och från Landalahus. Kollektivtrafikens hållplats är Kapellplatsen där flera buss- och spårvagnslinjer stannar.

Som Stödassistent på natten i Landalahus arbetar du med att ge omvårdnad och social omsorg utifrån hyresgästens individuella behov. Du går runt på de olika enheterna i huset och stöttar där det behövs. Vi arbetar aktivt med att bibehålla och förstärka hyresgästernas självkänsla och värdighet. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har adekvat utbildning inom omvårdnad med inriktning funktionshinder. Erfarenhet av arbete inom funktionshinder är ett krav. Det är även meriterande om du har arbetat inom äldreomsorgen.

Det är viktigt att du har förmåga att arbeta strukturerat och pedagogiskt utifrån rutiner och handlingsplaner. Som person är du aktiv, positiv och kreativ. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt vilket leder till att du skapar förtroende och gott samarbete. Som person är du lugn och trygg. Eftersom du kommer att arbeta på flera olika enheter i Landalahus är det viktigt att du är flexibel och kan snabbt anpassa dig till nya omständigheter.

Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt, samt är en van datoranvändare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Tillträde: För rätt person finns goda möjligheter till en fortsatt anställning. Omfattning: Nattjänstgöring ca 64–70% Tillsättning snarast, eller enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-21
Referensnummer: A699818

Andra uppgifter:

Ansök redan idag. Vi kommer att arbeta med urval redan före sista ansökningsdatum.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Som medarbetare i Centrum har får du en anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande.

Upplysningar lämnas av:

Anita Inerfeldt
Enhetschef
Telefon: 031-365 74 65

Fackliga företrädare:

Kommunal Väst Sektion Centrum
Telefon: 031 - 365 70 60

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster