Stenungsunds kommun söker måltidsbiträde

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 26000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

I sektor stödfunktioner ingår Personal, Ekonomi, Kansli, Fastighet, Information & teknik, Näringsliv, Måltid, Folkhälsa och Lokalresursplanering.

Vi har ett öppet klimat där du alltid kan få hjälp och stöd från kollegor och chef. Hos oss kommer du att beredas stora möjligheter till delaktighet, nytänkande och egen utveckling.

Arbetsuppgifter:

Måltidfunktionen ansvarar för tillagning, transport och servering av måltider till äldreomsorg, särskilda boenden, förskola, fritidshem, grundskola och gymnasieskola. Funktionen skall verka för hälsosamma matvanor som motverkar kostrelaterade sjukdomar och stämmer överens med en hållbar utveckling.

Måltidsverksamheten består av centralköken Nösnäs A-plan, Getskär och Tallåsen. Dessutom 9 tillagningskök förskola samt 5 mottagningskök förskola, 4 tillagningskök skola och ytterligare 6 mottagningskök skola, med totalt ca 65 medarbetare.

Vi söker DIG som vill arbeta som måltidsbiträde i ett av våra mindre mottagningskök i förskola. Som måltidsbiträde kommer du att ansvara för ett eget kök, där ett bra resultat står i fokus. Som måltidbiträde ansvarar du för förberedelse samt delvis tillagning av frukost, lunch och mellanmål. I uppdraget ingår även disk, egenkontroll, fakturahantering, leverantörsbeställningar samt övrigt förekommande arbetsuppgifter i ett mottagningskök.

Vi strävar efter att producera så mycket som möjligt från grunden. Vi vill bidra till minskad miljöpåverkan och strävar därför efter ett hållbart arbetssätt. Vi erbjuder dig ett utvecklande uppdrag där din erfarenhet och passion för måltidsservice bidrar till en bättre vardag för våra gäster.

Kvalifikationer:

Du har stort intresse och kunskap om service och bemötande. Du är driftig och tar egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med ledning, personal och gäster inom kommunen.

Vi ser att du har dokumenterad och bred praktisk erfarenhet av yrket som måltidsbiträde. Som måltidsbiträde skall du självständigt kunna utföra alla förekommande uppgifter i ett mottagningskök. Du skall även medverka till att utveckla verksamheten och se till att uppsatta mål och riktlinjer uppnås. Du skall vara driven och ansvarsfull, samt kunna se helheten i vad som krävs i ett kök.

För oss är det viktigt att du kan bemöta våra kunder vänligt och professionellt. För dig är det självklart att vara ett ansikte utåt för Måltidsfunktionen, ditt är uppdrag är viktigt då du ges möjlighet att utveckla verksamheten på ett positivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi kräver att du har arbetslivserfarenhet som måltidsbiträde.


Omfattning: Deltid. 50%
Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema. Du kommer arbeta på schema och tjänstgöra huvudsakligen vardagar. Schemalagd helgtjänstgöring kan ev. förekomma.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referensnummer: A729205

Andra uppgifter:

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet.

Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan.

Upplysningar lämnas av:

Erika Lundberg
Enhetschef
Telefon: 0303-732961
E-post: erika.lundberg@ stenungsund.se

Maria Höghäll
Enhetschef
Telefon: 0303-73 87 13
E-post: maria.hoghall@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster