Förskollärare till Öjersjö Brunn skola

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Öjersjö brunn är en F-9 skola och ligger i ett mycket exspansivt område med närhet till både stad och natur. Vi har moderna och ändamålsenliga lokaler och en trevlig arbetsmiljö. På skolan finns elever med grundskolans alla åldrar samt grundsärskola. Vi är en trivselledar (TL)- skola.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Är det just dig vi söker? Vi söker dig som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla förskoleklassen, rastaktiviteten och skolan. Du är intresserad, har erfarenhet och är behörig undervisa i förskoleklass. Du vill arbeta i arbetslag tillsammans med kollegor med hög kompetens och ett stort engagemang för elevens bästa. Du har ett tydligt fokus på elevhälsa, pedagogisk kvalitet samt ett inkluderande förhållningssätt. Du medverkar aktivt till att utforma en skola med struktur och tillgänglighet för att möta varje elev utifrån dess behov och förutsättningar.

I din nya tjänst kommer du att delta i arbetslagets och skolans utvecklingsarbete samt att arbeta mot skolans mål, uppdrag och prioriterade områden. Du har ett lösningsinriktat förhållninssätt och ett tydligt elevfokus. Känner du igen dig så sök!

Kvalifikationer:

Vi söker i första hand dig som är behörig att undervisa i förskoleklass.

Du är inte rädd för att pröva nytt och hittar dess metoder i samspel med elever och kollegor. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Du är ansvarsfull och har glimten i ögat. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-06
Referensnummer: A698855 / 2017:489

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Marcus Antonsson
Rektor F-3 Öjersjö Brunn skola
Telefon: 031-792 1093
E-post: marcus.antonsson@ partille.se

Fackliga företrädare:

Alexander Köhn
Facklig företrädare lärarförbundet
Telefon: 031-7929756
E-post: alexander.kohn@ partille.se

Annelie Carbe
Facklig företrädare lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-7921815
E-post: Annelie.carbe@ edu.partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster