1-årspraktikanter till avdelningen Utveckling och projekt

Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna leva hållbart.
Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg ger stor tillfredsställelse. Vi vet att vi gör skillnad, nu och för framtiden.

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi drivande och engagerade ingenjörsstudenter som vill arbeta i Kretslopp och vattens spännande verksamhet under ett år innan de avslutande terminerna på utbildningen. Platserna kommer att vara på enheterna Vattenledningsprojekt och Avloppsprojekt. Anställningen är heltid under perioden 2018-01-01 till 2018-12-31. Under praktikperioden får du månadslön.

Som praktikant på enheterna Avloppsprojekt och Vattenledningsprojekt kommer du att få möjlighet att vara med och driva mindre projekt och utredningar, bland annat med inriktning mot renovering och underhåll av vårt avlopps- och vattenledningsnät. Du arbetar med stöd från erfarna projektledare och får vara med från start till slut i projekten.

Kretslopp och vattens verksamhet är en av grundpelarna i samhället vilket skapar stor meningsfullhet i vårt arbete. Hos oss får du möjlighet att se helheten i ditt arbete. En stimulerande och kreativ miljö, tydliga och mätbara mål samt realistiska krav och utmaningar lägger grunden för att kunna göra ett bra arbete. Genom delaktighet och ansvar medverkar du i arbetets planering, genomförande och uppföljning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är pågående student på en relevant ingenjörsutbildning efter årskurs 3. Som person är du drivande, utåtriktad, engagerad och lyhörd. Du har en god analytisk förmåga, är noggrann och van vid och bra på att kommunicera på svenska i tal och skrift. B-körkort är meriterande.

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2018-12-31

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-24
Referensnummer: A729398

Andra uppgifter:

Tjänsterna kan omfattas av säkerhetskontroll.

Upplysningar lämnas av:

Emelie Alenius
Enhetschef
Telefon: 031-368 70 99

Per-Arne Eriksson
Enhetschef
Telefon: 031-368 74 97

Fackliga företrädare:

Jakob Ljungquist
Vision
Telefon: 031-368 71 96

Sofia Digerstedt
Saco
Telefon: 031-368 70 21

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster