Skolsköterska till Krokslättsskolan och Rävekärrsskolan

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Tjänsten är på 100% och fördelad mellan Krokslättsskolan och Rävekärrsskolan.
Krokslättsskolan är en F-5 skola i norra Mölndal med ca 245 elever. Rävekärrsskolan är en skola i östra Mölndal som är indelad i en F-6 grundskola och en 1-6 grundsärskolan, med tillhörande träningsskolan åk 1-9. Rävekärrsskolan har ca 280 elever.

Vill du arbeta med barn och ungdomars lärande och hälsa utifrån ett främjande och positivt synsätt? Söker du arbete där du har stora möjligheter till utveckling av dina personliga kvaliteter samtidigt som det leder till elevernas lärande och utveckling. Då har du kommit till möjligheternas stad. Skolornas elevhälsa i ”Bästa möjliga Mölndal – varje dag” behöver just dig!
Vill du vara med?


Arbetsuppgifter:

Som skolsköterska ingår man i skolans elevhälsoteam. Elevhälsoteamet är skolpersonalens stöd i elevhälsofrågor och leds av rektor. I elevhälsoteamet ingår även kurator, psykolog och specialpedagog. Elevhälsan ska bidra till att skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa.

Skolsköterskans uppdrag är att tillföra medicinsk kompetens och planera och ansvara för dessa insatser. Det innebär att alla elever erbjuds hälsobesök och vaccinationer. Du skall även erbjuda och utföra hälsosamtal enligt gällande riktlinjer, organisera och medverka vid skolläkarmottagning.
Du får tillsammans med övriga skolsköterskor i Mölndal, vara med och vidareutveckla ett modernt skolsköterskeuppdrag, där kvalitetssäkring är i fokus. Du kommer att delta i gemensamma möten, handledning och utbildning för alla skolsköterskor i staden.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. I ditt uppdrag är det viktigt att du tar eget ansvar för dina uppgifter och att du är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Erfarenhet av digitala verktyg såsom PMO är meriterande. Har du tidigare arbetat som
skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga ser vi det som mycket positivt.
Som skolsköterska kan de dagliga inplanerade arbetsuppgifterna hastigt förändras vilket gör att du behöver ha förmåga att snabbt kunna prioritera och samtidigt ha ett professionellt och bra bemötande. Du har empatisk förmåga och är tydlig i ditt sätt att kommunicera med barn, föräldrar och personal.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referensnummer: A744226

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Lars Andrén
Rektor
Mobiltelefon: 0708 98 15 56
E-post: lars.andren@molndal.se

Fackliga företrädare:

Elisabeth Jakobsson
Skolsköterska
Telefon: 0768-984542

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster