Lärare/ lärare i fritidshem/ förskollärare till Vällsjöskolan

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Vällsjöskolan är en F-5 skola i litet format. Här arbetar ett tjugotal pedagoger tillsammans med ca 170 härliga elever. Skolan är belägen i ett naturskönt område i Mölnlycke, med närhet till naturen som vi tar väl vara på både i skol- och fritidshemsverksamhet. Vi har en helhetssyn på kunskap, utveckling och lärande, vilket innebär att vi arbetar tätt ihop i arbetslagen kring eleverna. Tillsammans ansvarar vi för eleven under hela dagen.

En varierad undervisning, där eleverna ges möjlighet att vara delaktiga och arbeta på olika sätt och i olika konstellationer är en av grunderna i lärmiljön. Alla elever på Vällsjöskolan har tillgång till en egen iPad och digitala verktyg, programmering och kod används på olika sätt i undervisningen.

Arbetsuppgifter:

Till Vällsjöskolan söker vi nu en lärare/fritidspedagog/förskollärare till våra yngsta elever i F-3 som vill jobba tätt tillsammans med kollegor och tillsammans med kollegorna ansvara för barnets hela dag.

I de lägre åldrarna består arbetslagen av tre pedagoger med kompletterande behörigheter, som har ett gemensamt ansvar för elevernas hela dag. Du kommer att vara en del i arbetslagets dagliga pedagogiska arbete med delat ansvar för planering, genomförande och uppföljning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare alt lärare i fritidshem/förskollärare, med ämnesbehörighet i din utbildning. Du har intresse av att arbeta med eleverna både under skol -och fritidstid och du utgår alltid från ett inkluderande arbetssätt där olikheter är en tillgång. Du har förmåga att leda och motivera samt att skapa en trygg och lärorik miljö med delaktiga elever. Vidare skapar du goda relationer och är tydlig och positiv i din dialog med elever, vårdnadshavare och kollegor.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde i januari 2018.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-12
Referensnummer: A734817

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Jeanina Kärrström
Tf rektor
Telefon: 031-724 70 74
E-post: jeanina.karrstrom@ harryda.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-724 67 32
E-post: lr@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster