Gymnasielärare i Naturkunskap

Lerums Gymnasium är en kommunal skola med ungefär 1200 elever. Det är en populär skola med gott rykte som har de flesta nationella program. Lärarna är organiserade i programarbetslag kring eleverna. Trivseln är hög och eleverna brukar framhålla detta, samt att det är en trygg skola.

Arbetsuppgifter:

Undervisning i naturkunskap 90% på framför allt Samhällsvetenskapsprogrammet och Barn- och fritidsprogrammet. Mentorskap i en tvåa på samhällsprogrammet ingår.

Kvalifikationer:

Legitimerad lärare

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-02-01
Tidsbegränsat till: 2018-12-21

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-26
Referensnummer: A736832

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Astrid Kling
Rektor
Mobiltelefon: 0761-295466
Telefon: 0302-521367
E-post: astrid.kling@lerum.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster