Öjersjö Storegård söker fritidspedagoger

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Välkommen till vår fina skola Öjersjö Storegård i Partille!
Här får du möjlighet att jobba i en trivsam skola med skogen alldeles inpå knuten. Här brinner vi för kommunikation och utveckling tillsammans. Vi söker nu en fritidspedagoger för 1-3-delen som kan vara med och utveckla vår verksamhet. Det är mycket spännande som sker då området växer och möjligheter till att forma en skola för framtiden är många.
I uppdraget ingår att arbeta i elevgrupper och riktat med elever med särskilda behov, samt att tillsammans med mentor, pedagoger och arbetslag, vara ett stöd för elever i vardag och utveckling. Tjänsten innehåller arbete i skola och fritidshem. I tjänsten ligger även att vara behjälplig i föräldrakontakter och samverka med kollegor.

Kvalifikationer:

Du är en utbildad, öppen och lösningsinriktad pedagog som brinner för att arbeta i klass och riktat med elever med särskilda behov. Du är väl insatt i skolans styrdokument och arbetar med dem på ett självklart sätt. Du har lärarbehörighet eller relevant pedagogisk utbildning.
Då vi ser goda relationer som grunden till ett gott lärande så är du bra på att samarbeta och har god förmåga att lyssna. Du trivs i rollen där du möter elever, kollegor och föräldrar. Du tycker om att inspirera och vägleda pedagogerna i deras arbete. Då vi arbetar med att utveckla vår lärmiljö för att skapa tillgänglighet för alla elever ser vi det som meriterande om du brinner för detta.
Stor vikt läggs vid erfarenhet och personliga egenskaper.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: Tillsvidare anställning efter överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referensnummer: A734859 / 2018:3

Andra uppgifter:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte tas i anspråk av anställda i Partille Kommun.

Upplysningar lämnas av:

Leif Engdahl
tf rektor
Mobiltelefon: 0709-931117
E-post: leif.engdahl@partille.se

Fackliga företrädare:

Alexander Köhn
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0709-931055
E-post: alexander.kohn@ partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster