Berghultsförskola söker förskollärare

Välkommen till Berghultsförskola!

Vill du vara med på vår resa? Vi har en ny fin förskola här i Berghult i Floda och 2017-2018 utökar vi med två avdelningar till!

Vi fokuserar på den inre motivationens kraft med humor och glädje som redskap och ett lösningsinriktat perspektiv från förskola till
skola. Vi tror på det kompetenta barnet och att vi arbetar med framtidens vuxna.
Berghultsförskola kommer ta emot 145 barn fördelade på 8 avdelningar med skogen inpå knuten som vi ofta besöker. Vår nya förskola är guldklassad ur miljösynpunkt .

I Lerums kommun arbetar vi med entreprenöriellt lärande som tar sitt avstamp i barnens engagemang, nyfikenhet och drivkraft. Nyckelord är ansvarstagande, kommunikation, samarbete, kreativitet och självkänsla.

Lerums kommun med ca 40 000 invånare ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum med goda pendlingsmöjligheter.

Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 2 800 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 och vi ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. För mer information besök gärna www.lerum.se

Arbetsuppgifter:

Hos oss ingår du i arbetslag som arbetar med yngre barn, 1-3 år och äldre barn, 3-5 år. Vi arbetar med aktionsforskning sedan 10 år tillbaka, där arbetslaget under året har ett prioriterat målområde som utgår från ett nuläge och som strävar mot ett nyläge och där man får handledning under processen. Vi arbetar också med att utveckla våra lärmiljöer och har precis anställt en pedagogista som ska hjälpa oss att utvecklas ytterligare.

Kvalifikationer:

Lärarlegitimation med behörighet för förskolan.

Är du en person som ser utmaningar som en möjlighet, välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-07
Referensnummer: A699599

Andra uppgifter:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Ulrika Strömblad
Förskolechef
Telefon: 0302521820
E-post: ulrika.stromblad@lerum.se

Fackliga företrädare:

Marika Andersson
E-post: marika.andersson@lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster