Grundskollärare till St Mellby skola

Alingsås är känd som Kaféstaden och för sin ljusdesign - ”Lights in Alingsås”.

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen med småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Alingsås ligger nära. Med tåg till Göteborg tar det drygt 30 minuter, under en timme till Borås och Skövde och under tre timmar till Stockholm.

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Arbetsuppgifter:

Stora Mellby skola ligger mellan Sollebrunn och Nossebro, ca 3 mil från Alingsås. Skolan ligger mitt i byn på samma område som förskola och idrottsplats och närhet till skog och natur.
På skolan går elever från förskoleklass till åk 6 och läsåret 17/18 har skolan ca 90 elever. På skolan finns en fritidsavdelning som samarbetar tätt med skolan. St Mellby skola ingår i Bjärke område som består av förskola, fritidshem och skolor i Sollebrunn, Magra och St Mellby. Vi arbetar för att våra elever ska uppleva "lust att lära" för att på så sätt nå framgång i sin kunskapsutveckling.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lärarutbildning med bred ämneskompetens inom årskurs 1-6.
Vi förutsätter att du är genuint intresserad av elever och deras utveckling, lärande och ansvarstagande. Vi värdesätter också din förmåga att skapa och bidra till goda relationer.
Du är väl förtrogen med grundskolans styrdokument och arbetar med formativ bedömning som en självklar del av din undervisning. Du ska även ha god datorvana och se IKT som ett naturligt arbetssätt. Skolan arbetar med lärplattformen Unikum. Du är intresserad av att utveckla skolan utifrån vårt ledord: "Lust att lära".
Då skolan är liten så är det en förutsättning att vara utrustad med flexibilitet, engagemang och samarbetsförmåga.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2017-08-28

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-22
Referensnummer: A705884

Andra uppgifter:

Alingsås kommun arbetar målmedvetet med mångfald och mot att ha en god mångfald i alla arbetsgrupper avseende kön, ålder, yrkesbakgrund, erfarenhet, etnicitet, funktionsnedsättning samt personlighet. Vi ser olikheter som positivt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Alingsås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Alingsås kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar lämnas av:

Anita Björnum Broberg
Rektor
Telefon: 0322-61 60 72
E-post: anita.bjornum@alingsas.se

Fackliga företrädare:

Susanne Mökander
Förskollärare
Telefon: 0322-413 55
E-post: susanne.mokander@ alingsas.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster