Förskollärare, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en förskollärare som vill vara med och starta upp vår nya spännande förskola på Göta. Förskolan kommer ligga i en vacker miljö med närhet till skog och sjö. Den arkitektritade förskolan kommer ha fyra avdelningar med många ytor för möten samt en gemensam matsal.

Du ska vara en förskollärare som vill vara med och utveckla det kollegiala samarbetet för att skapa de bästa förutsättningar för våra barns lärande och utveckling. Du skall sätta barnen och ditt uppdrag i fokus och vara trygg i din yrkesroll.

Vi arbetar mycket med att skapa en tillåtande och nyfiken miljö på förskolan där barnen är i fokus.

Förskolan har två utvecklingspedagoger som har ett förstärkt uppdrag kring att leda och utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan.
Vi i kommunen arbetar med fokus på förhållningssätt och värdegrund utifrån våra styrdokument och planer mot diskriminering och kränkande behandling.
I Lilla Edets kommun ser vi måltiden som en viktig pedagogisk aktivitet med barnen på förskolan. Vi har därför avgiftsfri pedagogisk lunch. Vi satsar på kompetensutveckling för att höja kvalitet och samsyn på våra förskolor. Du har därför möjlighet att gå på utbildning i ICDP - Vägledande samtal i kommunens regi.

Ta chansen att få vara med och skapa den bästa förskolan för våra barn.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad förskollärare.

Förskolan kommer arbeta med naturen i fokus så vi ser gärna att du har erfarenhet av eller utbildning mot utomhuspedagogik.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: Tillträde 1:a april eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referensnummer: A735788

Upplysningar lämnas av:

Pia Mattsson
Förskolechef
Telefon: 0520-65 99 93
E-post: pia.mattsson@lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Florens Brodd
Lärarförbundet
Telefon: 0520-65 99 79
E-post: florens.brodd@ lillaedet.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster