Lärare i svenska till Nytorpsskolan

Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar. Här bor ungefär 51 000 personer i en miljö som är en blandning av miljonprogramsområden, småhusbebyggelse och traditionell landsbygd med storslagen natur. Angered har ett mycket aktivt föreningsliv och här bor människor med ursprung från ett hundratal olika länder.

Stadsdelsförvaltningen driver verksamheter inom förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, hälso- och sjukvård samt social omsorg för funktionsnedsatta och äldre. Vi är 4000 anställda i förvaltningen.

Angered har en ung befolkning och en tydlig vision om utveckling inom en mängd områden, med fokus på trygghet, folkhälsa och förbättrade resultat i skolan. Detta gör att det finns energi och dynamik i förvaltningens arbete. Här får du vara med och uppfinna!
Mer information om stadsdelsförvaltningar i Göteborgs Stad hittar du på www.goteborg.se

Arbetsuppgifter:

Vi söker en lärare med behörighet att undervisa svenska i årskurs 7-9. Ytterligare ämnen är meriterande. I arbetsuppgifterna ingår att vara klassföreståndare. Du kommer att ingå i årskursens arbetslag.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. planering och genomförande av undervisningen, anpassning av undervisning för elever i behov av stöd, bedömning och omdöme av elevers kunskapsnivå, mentorskap och därmed även ansvar för utvecklingssamtal och föräldrakontakt, samarbete med kollegor kring undervisningen, men även trivsel- och ordningsregler på skolan.

Nytorpsskolan ligger naturnära i Hammarkullen och har åk 4-9 på skolan. Vi har nära till kollektivtrafiken med bara någon minuts gångväg från Hammarkullens centrum. Många av våra elever har en mångkultur som är en stor tillgång i skolans arbete. Vi är cirka 60 vuxna med olika professioner som arbetar på skolan. Sammanlagt har vi ungefär 450 elever på skolan. Dessutom finns en liten särskolegrupp med elever från åk 4-8 på skolan.

På vår skola har varje elev en iPad och vi håller för fullt på att få in mer digitala verktyg och redskap, t.ex. GSFE eller Hjärntorget i undervisningen. Börjar du hos oss är du intresserad av att utveckla detta moment.

Kvalifikationer:

Du är utbildad och legitimerad lärare med behörighet att undervisa och sätta betyg i årskurs 7-9.

Det är viktigt för oss att du har en god ledarskapsförmåga och en förståelse för elevernas olika förutsättningar och förmågor att tillägna sig kunskaper. Det är också viktigt för oss att du ser dig som en lagspelare som vill utveckla samarbetet mellan olika ämnen och årskurser. Som person är du strukturerad, tydlig och lugn.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tidigare start är önskvärt och möjligt efter överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referensnummer: A730844

Andra uppgifter:

Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste de som erbjuds dessa tjänster uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningens eller stadens omställningsarbete.

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

I SDF Angered arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Du har möjlighet att få friskvårdsbidrag och tillgång till ett stort utbud av friskvård. Stadsdelen har också en cykelförmån samt förmånlig avbetalning av västtrafikkort.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att alltid ange din e-post i ansökan och att skicka in din ansökan digitalt, inte via e-post eller brev.

Vi undanber oss vänlig men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Upplysningar lämnas av:

Nils Kaiser, Biträdande rektor
Telefon: 031 365 27 85
E-post: nils.kaiser@ angered.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Terje Adkins, Lärarförbundet
Telefon: 031-701 53 90
E-post: terje.adkins@ goteborg.lararforbundet.se

Ulla Stålstedt Ghose, Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-365 24 79
E-post: ulla.stalstedt.ghose@ angered.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster