<<Tillbaka

Affärsinriktad inköpareDu vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Vill du arbeta inom en enhet som jobbar i framkant och som hela tiden aktivt arbetar för att utveckla inköpsområdet? Du vill något. Det vill vi med!
Du drivs av att göra goda affärer och skapa värde för dina uppdragsgivare. Du har en utvecklad förmåga att strukturera detaljer och delar till en sammanhållen helhet, du har fallenhet för att se vad som är väsentligt i sammanhanget. Du är kontaktskapande, en god lyssnare och har en utvecklad förmåga att kommunicera såväl uppåt, nedåt som åt sidan i organisationen, internt och externt. Du behöver kunna värdera när du har ett tillräckligt beslutsunderlag framme, ta ställning i vägval och vara beslutsför utan att dra frågor i ”långbänk”. För att utveckla arbetsområdet behöver du utmana lagstiftning och praxis, det kräver ett avvägt risktagande vid beslutsfattande inom ditt uppdrag.
Vi är indelade i tre kompetenta team med individer som uppskattar varandras olikheter, är ansvarstagande, gillar att utmanas i vårt arbete och har nära till skratt. Vi trivs att arbeta tillsammans.

Är du den vi söker? Då ska du söka jobbet som affärsinriktad inköpare för en eller flera inköpskategorier i Helsingborgs stad.


Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag
• Att som processledare genomföra upphandlingar och avtalsuppföljning
• Att jobba inom inköpsprocessen med behovsutredning, marknadsanalys, förfrågningsunderlag, avtal och avtalsuppföljning inom ditt kategoriansvarsområde
• Att utveckla den offentliga affären
• Att leda avtalsgrupper mot gemensamma mål
• Att arbeta mot verksamhetsmål och dina utvecklingsmål
• Att samverka, förankra och kommunicera med förvaltningar och kommunala bolag
• Att vara en god lagkamrat där samarbete värderas högt
• Att vara kreativ, vidsynt och nyfiken!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat utbildning och yrkeserfarenhet. Önskvärt är några års erfarenhet av inköps- eller upphandlingsfrågor samt universitet eller högskoleutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning, kravhantering eller inköp inom IT. Vi värdesätter din erfarenhet inom juridik, upphandling, inköp, avtal, grupputveckling, presentationsteknik, kategoristyrning, processledning och verksamhetsutveckling men också dina personliga egenskaper. Som person är du positiv, diplomatisk och ödmjuk i din framtoning. Du drivs av att utveckla och förändra samt har en mycket hög servicenivå. Du är även naturligt intresserad och ser ett värde i att utveckla dig själv och dina kollegor. Du har en god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift och har lätt för att skapa och bibehålla relationer.

Vi ser gärna en mångfald bland de sökande. Mångfald gör oss mer effektiva i vårt uppdrag och utvecklar vårt arbete. Vi söker efter dig som vill arbeta i framkant, ta ansvar och utveckla området tillsammans med oss!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse
Antal platser: 1

Upplysningar

Johan Svensson
Teamchef
042-10 62 07

Petra Rantzow
Inköpschef
042-10 51 65

Fackliga representanter:

Cecilia Holm
SACO
042-10 53 45
cecilia.holm@helsingborg.se

Robert Lexeklint
VISION
042-10 51 95
robert.lexeklint@helsingborg.se

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: C15418
Sista ansökningsdatum: 2017-10-11


Sök jobbet här

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.