Verksamhetsutvecklare till IFO-FH Västra Hisingen

Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor drygt 53 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 3 500 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och utveckla sektor Individ och familjeomsorgen samt funktionshinder?
Du kommer att verka på uppdrag av sektorchefen och driva utvecklingsfrågor i nära samarbete med områdeschefer och enhetschefer.

Ditt fokus kommer att vara utveckling av sektorns processer och kvalitetsarbete samt internkontroll av verksamheten. I uppdraget ingår att stödja chefer i deras arbete med verksamhetsplanering, mål och uppföljning. Du kommer att leda arbetet med analys av verksamhetens resultat och omvandla dessa till strategier som bidrar till verksamhetsutveckling. Du leder samverkansprocesser internt och externt.

Du kommer att bidra till utvecklingen av sektorn genom att:
• identifiera och driva förbättringsarbete kopplat till verksamhetsprocesser, budget och uppföljning
• ansvara för övergripande verksamhetsrapportering
• ta fram underlag för analys av verksamhetens effektivitet och kvalitet
• stödja och utveckla optimala arbetsformer mellan enheter, områden och sektorer
• driva utvecklingsfrågor i nära samverkan med stödfunktioner inom ekonomi, HR, utvecklingsavdelning och förvaltningskontroller
• bistå sektorchef och områdeschefer i implementeringen av det systematiska kvalitetsarbetet och Göteborgs processverktyg Välfärdens processer
• medverka i internkontroll och riskanalyser samt i revideringen av rutiner och riktlinjer
• på uppdrag av sektorchef utarbeta tjänsteutlåtanden till nämnden

Kvalifikationer:

För tjänsten krävs en adekvat högskoleutbildning inom t.ex. socialt arbete, beteendevetenskap eller förvaltning med minst två års erfarenhet av utvecklingsarbete.

Du har erfarenhet från verksamhetsområde IFO-FH och de lagar som styr området. Din förmåga att sätta dig in i verksamhetens villkor och premisser är av avgörande betydelse för hur du kommer att lyckas.

Då du kommer att arbeta med kvalitetsfrågor krävs det att du är kvalitetsmedveten och noggrann. Du har ett analytiskt förhållningssätt och kan ta dig an, analysera och bryta ner komplexa frågor. Meriterande är förhandlingsvana och kunskap om gällande verksamhetssystem.

Du har erfarenhet av processledning och du har en god kommunikativ förmåga samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är målinriktad, analytisk, pedagogisk och arbetar på ett konsultativt och situationsanpassat sätt.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: 698/17

Andra uppgifter:

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl a friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Lena Bjugård Bränfeldt
Sektorschef IFO/Funktionshinder
Telefon: 031-366 64 38
E-post: lena.bjugard.branfeldt@ vh.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Magnus Lagström
SACO / SSR
Telefon: 031-366 64 22

Andreas Nordin
Vision
Telefon: 031-366 58 75

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster