Undersköterska till Soläng, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

I Lilla Edets kommun finns det totalt tre stycken särskilda boende inom äldreomsorgen. Dessa är belägna i Lilla Edet, på Ström samt i Lödöse.

Nu söker vi en undersköterska till Soläng i Lödöse.

Du ger stöd, vård och omsorg. I uppdraget ingår även att på delegering utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter. Likaså är dokumentationen en del av det dagliga arbetet. Ditt arbete styrs av att våra äldre ska ha ett tryggt och meningsfullt liv, där den enskildes behov står i centrum.

Ditt uppdrag präglas av ansvar, samspel och strävan efter bästa möjliga möte. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

Kvalifikationer:

Du har vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Grundläggande datakunskaper är ett krav.

Som person är du trygg i dig själv och bemöter människor på ett engagerat och professionellt sätt. Du är en positiv person som ser möjligheter, är flexibel och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö. Du är nytänkande och öppen för alternativa arbetssätt och arbetstider, där den enskilde är i fokus. Framförallt tycker du att det är roligt och stimulerande att arbeta med omsorg om den enskilde. Du är rak och tydlig i ditt sätt att kommunicera och arbetar bra både självständigt och i grupp. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 75%
Arbetstid: . Dag och kväll både vardag och helg
Tillträde: 2017-10-01. 
Tidsbegränsat till: 2018-09-15

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-26
Referensnummer: A713972

Andra uppgifter:

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Upplysningar lämnas av:

Marita Holm
Enhetschef
Telefon: 0520-659677
E-post: marita.holm@lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Danuta Jonsson
Kommunal
Telefon: 010-44 28 624
E-post: lillaedet.vanervast@ kommunal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster