Undersköterska, Björklidens äldreboende

Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss och arbeta på ett boende som vill ge hyresgästerna en meningsfull vardag?

Björklidens särskilda boende har 32 lägenheter fördelade på fyra mindre boenden. Två av dessa vänder sig till personer med demenssjukdomar och två till personer med somatiska besvär.

På Björkliden lägger vi fokus på att våra äldre ska känna att de har ett värdigt liv och välbefinnande i sin vardag. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att vi ser till varje enskild individs egna resurser och tillvaratar dessa. En meningsfull vardag för våra hyresgäster är ledord för oss!

Nästa år kommer Björkliden dessutom att vara pilot för Intraprenad. Det innebär en möjlighet att som verksamhet förfoga över sitt överskott för att återinvestera det i verksamheten. Det är ni som personal tillsammans med enhetschef som kommer att få vara med i beslut och få en ökad delaktighet. Undersköterskerollen kommer att få en större variation med fler och utvecklade ansvarsområden utöver omsorgen. Vill du vara med på vår resa?

Arbetsuppgifter:

Att ge vård och omsorg utifrån gällande lagstiftning, riktlinjer och ramar. Undersköterskans insatser ska vara kvalificerade, individuellt anpassade och skapa förutsättningar för omsorgstagare att leva ett tryggt och självständigt liv med god livskvalitet. Serviceinsatser och viss administration ingår också. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp på 31 medarbetare där trivsel i personalgruppen och brukaren i fokus är något vi värdesätter högt.

Schemalagd arbetstid, fast schema.

Kvalifikationer:

Undersköterskeutbildning.

Ytterligare utbildning, alternativt erfarenhet av att arbeta med, demenssjukdomar, hälso- och sjukvård och psykiatri är meriterande samt arbete med rehabilitering.
Goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift, då arbetet innefattar en hel del dokumentation och de äldre ofta har hörselnedsättningar och kognitiva svårigheter.
En vilja och förmåga att ta till sig ny teknik, då dokumentation förs i olika dataprogram.
Du behöver ha stort intresse av att hjälpa äldre till en så god livskvalitet som möjligt.
Du bör även ha ett stort intresse för att följa med i utvecklingen av framtidens äldreomsorg.
Personliga egenskaper som krävs är personlig mognad, empati, god samarbetsförmåga, initiativförmåga och flexibilitet.
För oss är det viktigt att du har hyresgästen i fokus samt verkar för ett gott arbetsklimat.
Erfarenhet av arbete med både somatiskt sjuka äldre och äldre med demenssjukdom krävs.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 75 %
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-02-25
Referensnummer: A742362

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Emma Eggertsen
Enhetschef
Mobiltelefon: 0704-320119
Telefon: 0303-330119

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-33 00 00

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster