Ekonom till Ekonomi och upphandlingsfunktionen

Härryda kommun är en del av Göteborgsregionen. Vi är en expansiv kommun med cirka
37 000 invånare. Kommuncentrat ligger i Mölnlycke – 15 minuter med buss,
tåg eller bil från Göteborgs city. Göteborg Landvetter Airport ligger mitt i kommunen.

Tjänsten är placerad på den centrala ekonomi- och upphandlingsfunktionen och är en tillsvidaretjänst med tillträde snarast.

Sammanlagt är vi 20 medarbetare med blandad ålder, kön och etnicitet. Våra ekonomer arbetar med budget- och redovisningsfrågor, uppföljning och finanshantering för hela kommunen. Du kommer att arbeta i en organisation med positiv anda och högt i tak där vi samarbetar för bästa resultat.

Arbetsuppgifter:

Arbetet innefattar att vara verksamhetsekonom. Som verksamhetsekonom arbetar du med att leda och samordna din verksamhets budget- och bokslutsarbete. I arbetet ingår också att utveckla verksamhetens ekonomistyrning men även att utbilda och stötta cheferna i prognos- och ekonomifrågor och ta fram aktuella underlag. Arbetet bedrivs i nära samarbete med enhetschefer, sektorsledning och övriga kollegor. Du kommer organisatoriskt att vara direkt underställd ekonomichefen.

Kvalifikationer:

Du har högskoleutbildning inom ekonomi och gärna erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete från offentlig sektor. Goda kunskaper i excel kommer att underlätta ditt arbete. Som person är du noggrann, analytisk och har en god pedagogisk förmåga. Du skall självklart ha ett genuint intresse för ekonomifrågor, ha lätt för att samarbeta och ha en hög integritet. Vi förutsätter att du har ett gediget intresse för kommunal verksamhet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: snarast.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referensnummer: A744002

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Bo Ekström
Ekonomichef
Telefon: 031-724 63 34

Fackliga företrädare:

Jennie Andersson
Vision
Telefon: 031-724 63 42
E-post: vision@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster