Sjuksköterska till pool i Örgryte-Härlanda


Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt? Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

Arbetsuppgifter:

Är du intresserad av ett flexibelt arbete där du har möjlighet att kombinera ett självständigt arbetssätt samtidigt som du ingår i ett vårdteam med flera andra professioner?

Vi söker nu två poolsjuksköterskor till våra enheter; hemsjukvård, särskilt boende, ASIH (avancerad sjukvård i hemmet), hospice och IFO (individ- och familjeomsorg).

Som poolsjuksköterska i den kommunala hälso- och sjukvården ansvarar du för hälso- och sjukvårdsuppgifter inom ditt område. Däremot har du inget eget patientansvar utan kommer hoppa in där det finns behov och täcka upp. I din roll kommer du att arbeta självständigt och möta patienter i deras boende där du tillgodoser deras behov av vård. Samtidigt finns det ett väl fungerande samarbete och närhet till kollegor inom ditt område och/eller andra yrkesprofessioner för rådgivning och utbyte av kompetens.

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i de enheter där du som poolsjuksköterska för tillfället är placerad. Vi erbjuder dig ett stimulerande och flexibelt arbete med stort eget ansvar där du har möjlighet att vara med och göra skillnad. Vi erbjuder även individuell bredvidgång inom alla verksamheter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är positiv och flexibel då arbetet i poolen innebär omväxlingar. Du är lösningsfokuserad och samarbetar bra med kollegor och andra professioner. Mötet med den enskilde och dess anhöriga är också en viktig del i arbetet och därför är det viktigt att du har ett bra bemötande.

För att arbeta inom våra enheter i hälso- och sjukvården skall du vara legitimerad sjuksköterska, gärna distriktssköterska eller med någon annan relevant vidareutbildning. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvård. Vi arbetar och dokumenterar i många olika IT-system och därför är det viktigt att du har goda datorkunskaper. Det krävs att du har goda kunskaper i svenska språket för att kunna dokumentera enligt HSL.

Eftersom vi arbetar inom ett större geografiskt område är B-körkort ett krav.

Låter det som ett arbete för dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-15
Referensnummer: 357/17

Andra uppgifter:

I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Upplysningar lämnas av:

Sofia Hansen
Enhetschef - ASIH, Natt
Telefon: 031-365 64 58
E-post: sofia.hansen@ orgryteharlanda.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Björn Johansson
Vårdförbundet
Mobiltelefon: 0736-656309

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster