Stödpedagog till Korsklevegatan Västra Hisingen

Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor drygt 53 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 3 500 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt!

Arbetsuppgifter:

IFO-FH, Boende, Personligt stöd i Västra Hisingen söker ny medarbetare till bostad med särskild service för personer med psykiska funktionsnedsättningar. Inom Boende 1 finns tre boenden med särskild service och nu söker vi en medarbetare till Korsklevegatan.

Som stödpedagog ska du ge stöd till den boende i hemmet. Du ska ge struktur och motivera till att vardagen fungerar. Du ska som kontaktperson upprätta genomförandeplaner tillsammans med den boende och dennes nätverk. Dokumentation och läkemedelshantering ingår i uppdraget. Samverkan utanför organisationen och samarbete är viktiga delar. Vi erbjuder metodhandledning och extern processhandledning.

Vi sätter den enskilde i fokus, ser förmågan och försöker skapa en känsla av meningsfullhet i det dagliga livet.

Du kommer att arbeta på schema och i schemat ingår tjänstgöring två helger av sex.

Kvalifikationer:

Du är utbildad med examen som socionom, socialpedagog, beteendevetare, alternativt avklarad KY/YH med inriktning social omsorg/stödpedagog. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom psykologi. För tjänsten krävs att du har erfarenhet av arbete med psykiska funktionsnedsättningar och gärna erfarenhet av målgruppen. God datorvana är ett krav och vi ser gärna att du tidigare har arbetat i Treserva och Time Care.

Som person är du lugn och trygg i dig själv. Du har ett positivt och pedagogiskt förhållningssätt, är öppen för förändringar och har lätt för att samverka med såväl medarbetare och brukarens sociala nätverk.

Som medarbetare är du en förebild för brukaren, därför är det viktigt att du är ansvarsfull och kan sätta tydliga gränser. Du skall kunna arbeta självständigt, samt främja ett positivt lagarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillsättning sker efter överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referensnummer: 623/17

Andra uppgifter:

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bla friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har röktfri arbetstid.

Provanställning kan komma att bli aktuellt.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Tony Lindberg
Arbetsledare
Telefon: 031- 366 59 15

Ulf Hammarström
Enhetschef
Telefon: 031-366 59 97

Fackliga företrädare:

Magnus Lagström
SACO / SSR
Telefon: 031-366 64 22

Andreas Nordin
Vision
Telefon: 031-366 58 75

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster