Kock i vikariepool

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Kostenheten är en del av internservice i Ale kommun. På kostverksamheten vet vi att måltiderna är en viktig del av barnens dag. Genom vårt arbetet ser vi till att kommunens boende, skolor och förskolor får avnjuta god och näringsriktig mat. I Ale arbetar vi med ekologisk och social hållbarhet inom kosten. Sammanlagt består verksamhet kost av ett nittiotal medarbetare som står under ledning av verksamhetschef, tre enhetschefer och ett antal köksmästare.

Arbetsuppgifter:

Du arbetar med att täcka upp vid ordinarie medarbetares frånvaro. Detta kan innebära att du ena dagen tar hand om ett förskolekök självständigt och andra dagen är en del av ett köksteam i ett större kök. Du lagar och serverar näringsriktig och god mat med ett gott bemötande i våra skol- och förskolekök. Antalet matgäster kan variera från 30-800 beroende på storlek på skola/förskola. Förutom att du lagar/serverar härliga måltider sköter du de dagliga städrutinerna i köket och följer aktuellt köks egenkontroll. Köken är belägna från Alvhem i norr till Surte i söder.

Arbetstid dagtid. Helgarbete kan förekomma.

Kvalifikationer:

Detta arbete kräver hög flexibilitet och att du tycker om att vara på olika ställen dagligen. Du är lösningsinriktad och ser möjligheter i att vara i olika kök. Ett gott bemötande för matgäster och medarbetare på arbetsplatsen är viktigt ur flera aspekter, därför söker vi dig som är mycket serviceinriktad. Du är utbildad kock och klarar att självständigt laga frukost, lunch och mellanmål i ett för dig nytt kök. Likaså kan du sköta den dagliga städningen och egenkontrollen. HACCP är inget nytt för dig.
B-körkort krävs.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. 

Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3-6 månader
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde sker snarast.
Tidsbegränsat till: 2017-12-20

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-23
Referensnummer: A706015

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk av kostverksamhetens omställningsarbete i Ale kommun. Tillträde sker snarast, skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Teresa Sjöberg
Vik enhetschef kost
E-post: teresa.sjoberg@ale.se

Fackliga företrädare:

Övriga fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-33 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster