LÄRARE - Jonsboskolan

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Hedemora kommun, Bildningsförvaltningen söker en lärare till Jonsboskolan.

Jonsboskolan är en F-6 skolan som ligger i Långshyttan ca 3 mil från centralort.
Skolan har idag ca 180 elever varav hälften nyanlända elever som är integrerade i vår verksamhet.
Skolan har kommunens bästa lokaler och en fantastisk utomhusmiljö med närhet till sportanläggning och är en av kommunens trevligaste arbetsplatser. Vi har små klasser och bra tillgång till IKT. Hos oss får lärare vara lärare och göra skillnad varje dag.

Arbetsuppgifter: I uppdraget ingår delat tvålärarskap, samt planering, genomförande och utvärdering av er undervisning. Du ska ha god samarbetsförmåga och lätt att skapa förtroendefulla relationer samt är en lugn och tydlig ledare. Du kan anpassa undervisningen och skapa ett inkluderande klassrumsklimat som bidrar till trivsel, studiero och lärande. Till ditt stöd finns skolans specialpedagog, elevhälsoteam, centrala elevhälsan och IT pedagog.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har formell behörighet och legitimation. Har god insikt och kunskap om skolans styrdokument och har god förmåga att omsätta dessa i det dagliga arbetet. Anpassar undervisningen efter elevernas förutsättningar och tillämpar en mångfald av metoder och arbetssätt, samt inspirerar och stimulerar skolutveckling som leder till goda elevresultat samt har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen.

Övrigt:

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-01-08. Eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-13

Arbetsgivarens referensnummer: BN 149/17

Upplysningar lämnas av:

Eva Larsson
Rektor Jonsboskolan och Smedby skola
Telefon: 0225-344 25

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens växel.
Telefon: 0225-340 00

Tillbaka