Elevassistent sökes till Hästhagenskolan

Hästhagenskolan är en F-5 skola belägen i Floda, skolan har ca 280 elever. Skolan ligger naturskönt i en dal mitt i bostadsområdet, där de flesta eleverna bor. Skolan har skogen och sjön in på knuten.

På Hästhagenskolan arbetar vi med barnens bästa för ögonen. Vi vill förbereda dem för att kunna möta en föränderlig framtid. Det gör vi i nära samarbete med eleverna och deras vårdnadshavare. Vi vill skapa nyfikna och utforskande individer som möter framtiden med stor självtillit.

Under åren på Hästhagenskolan vill vi att eleverna ska tillägna sig kunskaper genom att vara delaktiga och kunskapa tillsammans med engagerade och kompetenta pedagoger. På skolan värnar vi om de traditioner som vuxit fram under åren, till exempel tillsammansdagar och Hästhagenvarvet.

Arbetsuppgifter:

Arbete som elevassistent. Stötta och stödja en elev under dess skoldag samt på fritids.

Kvalifikationer:

Kunskap inom NPF är meriterande.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-01-22
Tidsbegränsat till: 2018-07-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referensnummer: A744375

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Martin Wennberg
Rektor Hästhagenskolan F-5
Telefon: 0302-521800
E-post: martin.wennberg@lerum.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster