Projektledare

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter:

Som projektledare på Tekniska avdelningen ansvarar du för att förverkliga uppdrag inom samhällsbyggnadsområdet. I projektledarens ansvar ingår att leda projektgrupper bestående av interna och externa resurser mot gemensamma mål.
Partille är en expansiv kommun och här pågår flera mycket spännande projekt som du kommer att vara direkt involverad i. Detta ger dig möjlighet att vara med och påverka kommunens utveckling och ta en aktiv del i samhällsutvecklingen. Projekten är av varierande storlek och komplexitet men består oftast i ny- eller ombyggnad av vägar, broar, VA-anläggningar, parker m.m. På flera platser i kommunen planeras utbyggnad av helt nya bostadsområden.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med ledarerfarenhet eller med projektledarbakgrund och som trivs och tycker om att leda projekt. Du är bra på att bygga relationer, en god kommunikatör och har en bra och naturlig förmåga att samarbeta. Du är också van vid administrativt arbete med budgetar, tidplaner etc.
Vi tror att du har en ingenjörsexamen inom anläggningsbranschen eller annan utbildning som kan prövas likvärdig. Du har naturliga ledaregenskaper och relevanta erfarenheter från bygg/konsultbranschen eller stat/kommun. Då rollen är kontaktintensiv och vi jobbar i en politiskt styrd verksamhet är det mycket viktigt att du är en god kommunikatör och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på ett pedagogiskt sätt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: Snarast.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A743309

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Per Söderquist
Chef Tekniska avdelningen
Telefon: 031-792 12 78
E-post: per.soderquist@ partille.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster