Förskollärare till Bifrosts förskola

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Bifrosts förskola ligger i centrala Mölndal. Vi arbetar i åldersblandade grupper där barn lär av varandra. Vår stora grönskande gård ligger i omedelbar anslutning till Västerberget, som är en del av Änggårdsbergen. Gården och naturen ingår i vår lärmiljö. En av våra grupper är certifierad med i Ur och skur. Vi är miljöcertifierade med Grön Flagg och arbetar för en frisk miljö. Förskolan genomgår en totalrenovering där vi får ljusa fräscha lokaler och en hälsosam miljö.

Arbetsuppgifter:

Våra ledord är Glädje, Lust och livslångt lärande i en lekfull miljö.

Vi representerar många olika språk och kulturer, både bland barn och personal. Alla barn skall få möjlighet att utveckla sin kultur och sitt modersmål.

På vår stora förskola får du många möjligheter till pedagogiska reflektioner, både i arbetslaget och i andra grupper. Barnen får del av pedagogernas olika kompetenser vid våra gemensamma aktiviteter inom- och utomhus.
Vi utgår från ett tematiskt arbetssätt med ett gemensamt tema, för barn lär sig bäst när de upplever helheter och sammanhang och själva är delaktiga i sin inlärning.

Verksamheten dokumenteras, analyseras och utvärderas med hjälp av våra digitala redskap. Både det enskilda barnets lärande och verksamheten dokumenteras på vår digitala plattform Unikum.

Som medarbetare hos oss får du planerings och reflektionstid både enskilt och tillsammans med andra, arbetskläder, friskvårdsbidrag och möjlighet att ingå i stadens gemensamma nätverk och utvecklingsgrupper.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och vill vara med och bidra med dina kompetenser i vår stora härliga personalgrupp. Du är trygg i din värdegrund och är intresserad av att arbeta i en mångkulturell miljö. Du vill vara med och utveckla våra pedagogiska miljöer och ser alla barn som kompetenta.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-09-01. eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-07
Referensnummer: A702107

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Ylva Engvall
Förskolechef
Mobiltelefon: 0707-69 01 30
Telefon: 031-315 94 30
E-post: ylva.engvall@molndal.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-27 09 09
E-post: lararforbundet@molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster