Köksbiträde 100 % till Thorildskolans centralkök

Thorildskolans centralkök producerar ca 5000 portioner måndag-fredag. Produktionen består av varm och kyld mat till äldreomsorg, gymnasium, skola och förskola. På Thorildskolans högstadium serveras dagligen ca 400 portioner, övrig distribution sker till ca 30 mottagningskök. I köket arbetar 14 personer fördelat på 6 kockar, 7 köksbiträden och 1 produktionsledare.

Arbetsuppgifter:

I arbetet som köksbiträde ingår traditionella arbetsuppgifter som förekommer i storkök så som matberedning, egenkontroll, beställningar, disk, städ m.m. Som köksbiträde ingår du i ett team med rullande schema. Vissa veckor i ditt schema arbetar du tätt tillsammans med kock och detta innebär viss matlagning. Då köket har distribution till mottagningskök innefattar tjänsten packning av matvagnar. Anställning inom måltidsservice innebär att helgtjänstgöring samt tjänstgöring i andra kök kan förekomma.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har storköksutbildning med erfarenhet av tillagningskök. Du arbetar i team och har dagligen kontakt med pedagoger och elever, det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har ett gott bemötande samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Du ska kunna planera och organisera i ett kök, ta egna initiativ, vara handlingskraftig, ansvarsfull och kunna arbeta självständigt. Då arbetet stundtals kan ha hög arbetsbelastning bör du vara stresstålig och vid god fysik.

Då du ingår i ett arbetsteam är det viktigt att du är lyhörd för andra människor och lätt att samarbeta med. Du kan vid behov komma att arbeta på andra enheter inom Måltidsservice. Du behöver därför vara flexibel, noggrann och ha vilja till att lära dig nya arbetsuppgifter och ha förståelse för hela Måltidsservice organisation.

Meriterande med erfarenhet av både varm och kallmatsproduktion. Grundläggande IT-kunskaper. Goda kunskaper i egenkontroll och HACCP.

Innan anställning påbörjas ska du ha uppvisat ett utdrag ur belastningsregistret. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid. Vikariat
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2018-01-19
Tidsbegränsat till: 2019-01-19

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referensnummer: A736413

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Annika Olsson
Enhetschef
Telefon: 0303-23 92 73

Marie Samuelsson
Verksamhetsledare
Telefon: 0303 - 239277

Fackliga företrädare:

Kommunal
kommunal@kungalv.se
Telefon: Vxl 0303 - 238000

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster