Aktiveringspedagog/ habiliteringsassistent till Rävekärsskolans Grundsärskola

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!


Arbetsuppgifter:

Är du intresserad av att möta elever och anpassa dig efter situationen. Se till andras behov och stötta, samt utmana på individnivå?

I egenskap av aktiveringspedagog/habiliteringsassistent kommer du att arbeta för att skapa goda förutsättningar för lärandet, utifrån elevens individuella förmåga,

Lärarna på grundsärskolan planerar och genomför undervisningen utifrån grundsärskolans läroplan.
Du stöttar och bistår eleven/eleverna under skoldagen för att de ska kunna delta i undervisningen, utifrån sina förmågor.

Ditt mål ska vara att anpassa stödet efter elevernas behov och att bidra till att varje elev ges möjligheten, att nå så långt som möjligt i sin utveckling både kunskapsmässigt och socialt.

Vi söker dig med god samarbetsförmåga och som trivs med att bygga professionella relationer med elever, lärare och vårdnadshavare. Vi ser vikten av att du har ett lågaffektivt bemötande.

Du flexibel, ansvarstagande, självständig, positiv och engagerad i ditt arbete. Du ska kunna motivera, inspirera och utmanar eleverna, samt även men du behöver också kunna visa värme och att sätta gränser. Du är ett personligt stöd både socialt och omsorgsmässigt genom hela skoldagen

Kvalifikationer:

Vi söker dig som vill stötta elever i både utbildning i skolan och på fritidshemmet. Du har en motsvarande funktion för eleven/eleverna på fritidshemmet, där fritidspedagogerna planerar verksamheten och ihop med dig utformar den för att möta elevens behov.

Tidigare erfarenheter av sondmatning och tecken som stöd är meriterande.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-08-21. Semestertjänst

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-06
Referensnummer: A700208

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Lars Andrén
Rektor
Mobiltelefon: 0708 98 15 56
E-post: lars.andren@molndal.se

Fackliga företrädare:

Eleonor Hansson
Kommunal
Telefon: 031-3153330

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster