Säsongsarbete Parkarbetare/ anläggningsarbetare

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Tekniska förvaltningen är arbetsplatsen för dig som vill vara med och påverka utvecklingen av Mölndals Stad. Tillsammans ansvarar vi för kommunens väghållning, parkförvaltning, VA-försörjning, avfallshantering och återvinning samt kollektivtrafikplanering. Samtliga områden står inför spännande utmaningar genom de investeringar som sker i Mölndal. Vi erbjuder dig ett arbete med människor som har förmågan att tänka nytt och mod att förändra. Vi är duktiga på att ta tillvara personalens kunskaper och vill att ledarskapet präglas av engagemang, kommunikation, tydlighet och tilltro till individens resurser. Vi arbetar för att alla ska uppleva arbetsglädje, trivas och känna stolthet över sin arbetsplats

Avdelning Stadsmiljö svarar förvaltning, drift och utveckling av stadens gator, parker och grönområden. Inom avdelningen arbetar 70 personer och under vår- och sommarsäsongen ytterligare ca 30 personer.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som under sommarsäsongen vill jobba som parkarbetare/anläggningsarbetare i Mölndals stad. Dina arbetsuppgifter blir i första hand att rensa rabatter, klippa gräs, städa och sköta lek- och badplatser alternativt jobba med gatu- anläggningsarbeten i kommunen.

Säsongen sträcker sig från början av april till sista september. Möjlighet till semesterledighet under denna period är begränsad eftersom extrapersonalen ska täcka upp vid ordinarie personals semester.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som:
- har fyllt 18 år
- har trädgårdsutbildning och/eller erfarenhet som bedöms likvärdig.
- har relevant utbildning och/eller erfarenhet av bygg- och anläggningsarbete.

Eftersom arbetet bedrivs utomhus måste du tycka om att vistas ute i både regn och sol.
C-kort för lastbil är meriterande för bygg- och anläggningsarbetare.
B-körkort är ett krav för båda kategorierna.

Antal tjänster: 10

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referensnummer: A740518

Andra uppgifter:


Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.Upplysningar lämnas av:

Michael Slätt
Enhetschef park
Mobiltelefon: 0704-677475

Niclas Alfredsson
Enhetschef gatuunderhåll
Mobiltelefon: 0707-69 06 16

Fackliga företrädare:

Kommunal Mölndal
Telefon: 031-315 33 30

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster