Byggledare till Tekniska verksamheten

Kungälvs kommun är inne i ett expansivt skede och planerar nu för fler bostäder och arbetsplatser med tillhörande infrastruktur. Tekniska verksamheten ingår i Samhälle- och utvecklingssektorn och består av sex enheter; Trafik-, gatu-, parkenheten (TGP), VA-teknik, VA-drift, Renhållning, Entreprenad och Byggledningsenheten.

Enheten Byggledning består idag av ca 12 medarbetare. I enhetens uppdrag ingår bl.a. att driva olika typer av projekt med tyngdpunkt på infrastruktur. Kungälv expanderar och för att nyttja kompetensen på rätt sätt arbetar vi mycket i projekt.

Arbetsuppgifter:

Som byggledare i projekt har du ansvar för ekonomi och tidsuppföljning gentemot entreprenörer och är kommunens representant ute på plats. Vi ser helst att du har några års erfarenhet inom yrket.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med relevant erfarenhet och helst högskoleutbildning alternativt KY-utbildning inom bygg och anläggning. Som person är du relationsskapande, kommunikativ och samarbetsinriktad. Det är meriterande om du har utbildning inom Arbete på väg, Byggarbetsmiljösamordnare, AMA anläggning och Entreprenadjuridik. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-18
Referensnummer: A708331

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Micael Pehrson
Tf enhetschef
Telefon: 0303 - 239190

Anders Eriksson
Byggledare
Telefon: 0303-239504

Fackliga företrädare:

Maria Sandberg
Sveriges ingenjörer
Telefon: 0303 - 239665

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster