Kvarnbackens Rehab söker nu en arbetsterapeut!

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

På Kvarnbacken finns många kompetenser samlade inom rehabiliteringsområdet. Ett team bestående av undersköterskor, vårdbiträden, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och rehabassistenter arbetar här. En läkare är också knuten till verksamheten.

Då en av våra medarbetare skall vara föräldraledig söker vi nu en ersättare under perioden.

Arbetsuppgifter:

Hos oss arbetar du i tvärprofessionella team runt våra patienter. I arbetsuppgifterna ingår bedömning av personens aktivitetsförmåga, behandling, uppföljning, hjälpmedelsförskrivning och intyg för bostadsanpassning enligt arbetsterapiprocessen. Ordination och handledning av personal och närstående. Dokumentation i journal. Samverkan med andra vårdgivare.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad arbetsterapeut och vi ser gärna att du har erfarenhet inom området. Du är bra på att samarbeta och omsätta din kunskap i handling. Har god förståelse för den enskildes behov och ett gott bemötande. Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift.
Körkort är ett krav.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till:  Ca 1 år

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-15
Referensnummer: A708961

Andra uppgifter:

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde.

I Alingsås kommun gillar vi olika. Vi ser mångfald som en tillgång och ett måste för att kunna möta våra medborgare där de befinner sig. Både idag och imorgon.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Elisabeth Nyberg
Enhetschef
Telefon: 0322-616210
E-post: elisabeth.nyberg@ alingsas.se

Fackliga företrädare:

Sofia Götsten
Leg arbetsterapeut
Telefon: 0322-616646
E-post: sofia.gotsten@alingsas.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster