Renhållningsarbetare, vikariatSöker du ett arbete där du själv får växa samtidigt som du bidrar till att skapa välfärd? Där du har möjlighet att påverka och göra skillnad för såväl medborgare som företagare och föreningar? Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan utvecklas och där vi tillsammans bidrar till att uppfylla stadens vision.

Mölndal Vision 2022, kan sammanfattas med orden ”Mölndal är den hållbara staden där alla får chansen. Med mod och kreativitet förstärker vi Västsverige.” Mölndals stad har drygt 4 600 medarbetare inom en mängd olika yrken som alla arbetar för att skapa välfärd för Mölndals 63 340 invånare och alla de människor som arbetar och verkar i staden. Vill du vara med?

Tekniska förvaltningen som Återvinning och avfall tillhör består av ytterligare fyra avdelningar;
Stadsmiljö, Vatten och avlopp, Kund och förvaltnings service samt Infrastruktur och utveckling. Tillsammans ansvarar vi för kommunens väghållning, parkförvaltning, VA-försörjning, avfallshantering och återvinning samt kollektivtrafikplanering. Som medarbetare på Tekniska förvaltningen erbjuds du mycket intressanta och stimulerande arbetsuppgifter. Du får vara med och aktivt påverka samhällsutvecklingen. Vi ger dig en god arbetsmiljö och balans i livet mellan fritid och arbetsliv.

Återvinning och avfall, som består av tre enheter, vill ligga i framkant när det gäller avfallshantering och vi håller nu på att införa ett nytt insamlingssystem i staden. Våra mål är god service, hållbar avfallshantering samt god säkerhet och arbetsmiljö. Vi hämtar hushållsavfall och slam hos våra abonnenter samt återvinningsmaterial i miljöhus och återvinningsstationer. Mölndal har två återvinningscentraler samt Kikås avfallsanläggning. Avdelningen Återvinning och avfall har ca 50 anställda.

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inledningsvis att vara hämtning av hushållsavfall hos villor samt i miljörum, körning med lastväxlarfordon där uppgifterna består av container hämtning, glastömning samt assistera med flak till markarbeten. Andra arbetsuppgifter såsom budkörning, arbete på återvinningscentral, m.m. förekommer. Ibland kan det bli aktuellt med administrativt arbete i datamiljö för att uppdatera körlistor och dylikt. Du kommer att ingå i en grupp med kunniga och engagerade medarbetare där trivselfaktorn är hög.

Kvalifikationer:

Du har god fysik, är serviceinriktad och har ett trevligt och pedagogiskt sätt mot våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som service, initiativ- och ansvarstagande, flexibilitet, lyhördhet och samarbetsförmåga. Du har förmåga att samarbeta både i grupp och att ta ett individuellt ansvar.

Du ska ha körkort med minst C-behörighet med giltig YKB-behörighet.

Erfarenhet av tung trafik och likartade arbeten är meriterande likaså, truck kort, hjullastare kort, kranförarkort, arbete på väg samt lokal kännedom.

Personlig lämplighet väger tungt.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tjänsterna är föräldraledighets, resp studieledighetsvikariat

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-18
Referensnummer: A710107

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Stefan Kuusk
Enhetschef avfall
Mobiltelefon: 0704-67 74 91

Fackliga företrädare:

Dennis Labe
Kommunal
Mobiltelefon: 0709-51 47 82

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster