Klasslärare, Nödingeskolan

Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

I Ale är det alla våra kompetenta lärare och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Hela kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är det viktigaste området. Vår satsning har höjt elevernas resultat rejält men vi har fortfarande utrymme kvar att växa. När vi nu tar nästa steg vill vi bara ha med de rätta pedagogerna.

Nödingeskolan är en F-5-skola med ca 430 elever. Den ligger centralt i Nödinge, dit det finns goda kommunikationer. Du blir en av alla vuxna på skolan och kommer att ha daglig kontakt med våra elever.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en engagerad lärare som vill utveckla undervisningen tillsammans med sina kollegor och arbetar för att varje elev ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling
Vi söker dig som vill vara en förebild och bidra till en hållbar samhällsutveckling.
Som lärare ingår du i ett arbetslag och har ett nära samarbete med övriga lärarkollegor och med pedagoger från fritidshemmets verksamhet. Det nära samarbetet skall främja elevernas inlärning och tillsammans ser ni på hela barnet - hela dagen. Du skapar goda relationer såväl med elever som med vårdnadshavare, byggda på förtroende och respekt. Du är medveten om din egen påverkan på elevernas lärande.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare för att undervisa på lågstadiet. Du är engagerad och positiv och arbetar för att varje elev ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Som lärare på Nödingeskolan kommer du att ingå i arbetslag 2. Som pedagog gillar du skolutveckling och du är intresserad av att utveckla skolan tillsammans med skolledning och kollegor. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi söker någon med ett pedagogiskt medvetet arbetssätt där elevens delaktighet och ansvarstagande står i fokus. Du har höga förväntningar och stark tilltro till elevernas positiva utveckling. Du ser det kollegiala lärandet som en naturlig del i det dagliga arbetet och du förstår vikten av en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-03-12. Eller vid överenskommet datum.
Löneförmåner: Vi erbjuder friskvårdsbidrag.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referensnummer: A744778

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Hossein Tajik
Rektor
Telefon: 0303-33 07 21

Fackliga företrädare:

Elin Forsman
Lärare
E-post: elin.forsman@ale.se

Emelie Öhrn
Förstelärare IKT/Lärare
Telefon: 0737-73 14 08
E-post: emelie.ohrn@ale.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster