SVA/Ma-lärare

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Hedemora kommun, Bildningsförvaltningen söker en grundskollärare med inriktning mot nyanlända elever och undervisning i svenska som andraspråk (SVA) och matematik, till Martin Koch-gymnasiet i centrala Hedemora.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av undervisning i klasserna 6-9 är meriterande. Vi ser gärna att du som ännu inte fått din lärarlegitimation också söker jobbet. Uppvisa då en kvittens från Skolverket. I Hedemora kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig och/eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.

Övrigt:

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Lärarutbildning med legitimation gäller för tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas. Obehöriga erbjuds efter överenskommelse termins-/läsårsanställning.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-05-20

Arbetsgivarens referensnummer: BN 46/18

Upplysningar lämnas av:

Christer Öjdeby
Rektor
Telefon: 0225-347 01

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare förmedlas via kommunens växel.
Telefon: 0225 - 340 00 växel

Tillbaka