BARNSKÖTARE - förskolan Bullerbyn

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Hedemora kommun, Bildningsförvaltningen söker två Barnskötare till förskolan Bullerbyn i centrala Hedemora.

I Hedemora kommun arbetar förskolorna utifrån reflekterande, undersökande och projektinriktat arbetssätt. Förskolan satsar på kompetensutveckling inom pedagogisk dokumentation, språkutveckling samt natur- och teknikområden.

I kommunens förskolor arbetar man aktivt med miljön och alla förskolor är Grön Flagg-certifierade. Kommunen arbetar också aktivt med jämställdhet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med barnskötarutbildning. Viktiga egenskaper är utvecklingsbenägenhet samt god kommunikations- och samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Ansök snarast då rekrytering sker fortlöpande.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2018-01-08
Tidsbegränsat till: 2018-08-31
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-13

Arbetsgivarens referensnummer: BN 152/17

Upplysningar lämnas av:

Camilla Norberg
Förskolechef
Telefon: 0225-347 99

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens växel.
Telefon: 0225-340 00

Tillbaka