HR-konsult

Intraservice levererar interna tjänster till Göteborgs Stads olika verksamheter inom exempelvis välfärds-, utbildnings- och HR-området samt IT.
Utveckling, drift och support ingår som delar i många av våra tjänster. Vi är idag cirka 450 anställda. Läs mer om oss på www.goteborg.se/intraservice

Arbetsuppgifter:

Inom enheten HR-service är vårt uppdrag att utbilda, ge support och informera i stadens gemensamma HR-system. Våra kollegor i staden är chefer, HR-specialister, ekonomer, administratörer och medarbetare. Visionen är att våra kollegor skall få ut mesta möjliga nytta av system och arbetssätt inom HR utifrån verksamhetens behov. Vi är 16 personer som arbetar på ett konsultativt och proaktivt sätt.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att via telefon och ärendehanteringssystem ge support samt att utbilda i personal- och lönesystemet Personec.

I supportrollen ska du ge service genom att på ett tydligt sätt förklara och vägleda. Du analyserar frågor/problem som kommer som supportärenden och arbetar med att finna lösningar och åtgärder på lång sikt. Vår telefonsupport är bemannad under bestämda klockslag.

Du ska trivas i utbildarrollen. Du förbereder, genomför utbildningar och förmedlar kunskap på ett inspirerande och entusiasmerande sätt. Din pedagogiska förmåga tar sig uttryck i att du är lyhörd inför olika behov och utifrån det kan anpassa ditt sätt att lära ut.

HR-service arbetar löpande med anpassning och uppdatering av manualer, vilket kräver att du är bra på att formulera dig i skrift och att strukturera information.

Du har förmågan att kommunicera och skapa förtroende, är en bra lyssnare och har en god social förmåga. Du måste kunna organisera ditt arbete, ta egna initiativ samt kan samarbeta med kollegorna på enheten och i staden. Att vara flexibel, ha förmågan att kunna ställa om snabbt och anpassa arbetet efter kundens behov är något vi hela tiden måste göra. Du måste också vara förändringsbenägen och ha viljan att lära dig nya saker och utvecklas.

Enheten präglas av en positiv anda, hög arbetsmoral och samarbete med stort fokus på att tillsammans ta sig an utmaningar. Som HR-konsult till stadens kollegor fungerar du ofta som en rådgivande specialist.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning, tex yrkeshögskola med inriktning på lön- och personaladministration och flera års erfarenhet av att använda Personec.
Vi ser gärna att du har arbetat med support. Det är meriterande om du har arbetat inom Göteborgs Stad och har god kunskap om staden.
Du har erfarenhet av att utbilda och informera vuxna i att använda IT-stöd. Du ser nyttan med att arbeta i stadens IT-stöd och trivs med rollen som inspiratör och kunskapsförmedlare som gör att kollegorna i staden använder de olika systemen utifrån sina vardagsbehov.

Du har erfarenhet av arbete med löne- och/eller personaladministration samt vana och intresse av att producera utbildnings-/informationsmaterial.
Du ser möjligheter istället för hinder och tycker om att analysera, såväl smått som stort, med avsikten att utveckla och förbättra.
Har du arbetet i olika projekt och uppdrag, ser vi det som positivt.

Som medarbetare på Intraservice delar du självklart stadens gemensamma förhållningssätt:
vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi bryr oss, vi arbetar tillsammans och vi tänker nytt.

På Intraservice arbetar du i en kunskapsorganisation som kontinuerligt utvecklas och förändras. Hos oss får du stora möjligheter till kompetensutveckling och kreativt arbete. Vi erbjuder dig flexibel arbetstid för att du ska kunna få balans mellan arbete och privatliv. Intraservice har ett aktivt hälsoarbete och du erbjuds olika friskvårdsförmåner. Sedan flera år tillbaka är vi en miljödiplomerad arbetsplats.

Vi vill att Intraservice ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi vet att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast, eller efter överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-14
Referensnummer: A707925

Andra uppgifter:

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Anna Ringqvist
Enhetschef
Telefon: 031-3678432

Fackliga företrädare:

Caroline Birkedal
Vision
Telefon: 031-367 83 54

Ann Utterbrink
Saco
Telefon: 031-367 84 08

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster