Leg. sjuksköterska, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

I hemsjukvården arbetar Leg. SSK/DSK samt undersköterskor. Arbetet är områdesindelat mot hemsjukvård i olika kommundelar samt även mot våra SÄBO och LSS boenden i kommunen.

Vi söker dig som är sjuksköterska till hemsjukvården i Lilla Edets kommun. Tjänsten innebär att du arbetar dagar, kvällar och helger. På dagtid har du ansvar för ett område tillsammans med 1-2 andra sjuksköterskor, kvällar och helger arbetar du över hela kommunen. Hemsjukvården innefattar särskilt boende för äldre, LSS boenden samt ordinärt boende. Du samarbetar med övriga kollegor i hemsjukvården.

En viktig del i arbetet är att handleda och delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till omvårdnadspersonal.

I rollen som sjuksköterska ser vi det som viktigt att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga.

Vi använder Procapita för hälso- och sjukvårdsdokumentation.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med relevant vidareutbildning. Tidigare arbete inom hemsjukvård eller äldreomsorg är meriterande.

Arbetet kräver att du har god förmåga att arbeta både självständigt och i team samt har god organisationsförmåga. Du behöver vara flexibel då placering blir utefter behov. Du har ett bra bemötande, är villig att utveckla verksamheten och kan bidra med ett gott arbetsklimat. Du är flexibel och känner dig trygg med att fatta egna beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du ska ha B-körkort samt datorvana gärna kunskap i Procapita, SAMSA, Pascal, BPSD, Senior Alert och Palliativregistret.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: . Tjänsten innebär att du arbetar dagar, kvällar och helger.
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referensnummer: A699169

Andra uppgifter:

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Upplysningar lämnas av:

Helena Arkemar
Enhetschef
Telefon: 0520-65 96 89
E-post: helena.arkemar@ lillaedet.se

Maria Ljungberg
MAS/MAR
Telefon: 0520-659 648
E-post: maria.ljungberg@ lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Lena M Larsson
Vårdförbundet
Telefon: 0520-65 98 65
E-post: lenam.larsson@ lillaedet.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster