Grundskollärare åk 7-9, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas. I vår närhet finns alltid naturen, med sjöar, vandringsleder och artrikt fiske. Tillsammans med vår rika historia har vi mycket att erbjuda. Här finns ett varierat utbud av aktiviteter, affärer och upplevelser, allt inom ett rimligt avstånd.

I kommunen arbetar ca 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder bland annat kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, fler semesterdagar för medarbetare över 40 år, fördelaktig billeasing, bidrag till studielitteratur och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Fuxernaskolan är en F-9-skola med cirka 550 elever. F-6 och 7-9 är uppdelade i olika byggnader med ett gemensamt uppehållsrum, där elever och personal på ett naturligt sätt möts på undervisningsfri tid. Skolan har ett kontorslandskap för lärare F-9 med gemensamma arbetsplatser.

Vi söker nu följande kompetenser:
Matte- no-teknik
Spanska-engelska (språk)
Musik
Sv-so
Idrott

Ange på din ansökan vilken tjänst/vilka tjänster du är intresserade av att söka.

Kommunens resultat/måluppfyllelse har över tid varit lågt, om man jämför med riket. Vi har påbörjat arbetet med att förändra detta och vi är på väg. Vår inställning på Fuxernaskolan 7- 9 är att alla KAN,VILL och VÅGAR och vi ska nå våra mål. Vilka är: trygghet och trivsel samt hög måluppfyllelse. Målen är inte unika, men unikt för oss är att vi påbörjar vägen dit genom att aktivt arbeta med PULS och BFL. Vi utvecklar vår undervisning genom kompetensutveckling baserad på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

På åk 7-9 arbetar vi i arbetslag. Lärare, elevhälsa och skolledning har ett nära samarbete.

Vi vill att du är en person som arbetar aktivt tillsammans med dina kollegor. Du delger och tar emot och tänker givetvis: för vem.

Du värdesätter byggandet av bärande relationer och en god värdegrund samt ett kollegialt lärande är en självklarhet för dig.

Om du är intresserad av att vara en del av det vi nu bygger upp, ser vi gärna att just du är den som söker till oss på 7-9.

Kvalifikationer:

Du har högskoleexamen med behörighet i det ämne som du söker till. Du har även lärarlegitimation. Du ser utveckling som framgång och samarbetar gärna för att nå goda resultat. Du både kan, vill och vågar satsa för att nå våra mål!

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referensnummer: A696921

Andra uppgifter:

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Upplysningar lämnas av:

Agneta Johansson
Biträdande Rektor
E-post: agneta.johansson@ lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Annika Liljemark
Lärarförbundet
Telefon: 073-544 56 29
E-post: lararforbundet@ lillaedet.lararforbundet.se

Fredrik Berggren
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 076-787 08 07
E-post: lillaedet@lr.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster