Sjuksköterska Natt

Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 57 000 invånare. Vi är cirka 4 200 medarbetare i stadsdelen som arbetar för en bra vardag för göteborgarna. Genom att ge service, stöd och omsorg gör vi skillnad när det behövs. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamheter. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

Arbetsuppgifter:

Är du intresserad av att arbeta natt med positiva och engagerade kollegor?
Hälso- och sjukvårdsenheten i Askim-Frölunda-Högsbo söker två sjuksköterskor till vår gemensamma nattorganisation. Vi är en stor nattorganisation med 16 medarbetare som tillsammans ansvarar för våra patienter som är inskrivna i den kommunala hälso- och sjukvården i vår stadsdel. Det är patienter i allmän hemsjukvård och ASIH samt patienter på våra äldreboenden och boenden med särskild service (BMSS). En stor del av vårt arbete är palliativ vård både till de patienter vi vårdar i hemmet och på våra boenden. I arbetet ingår planerade och akuta bedömningar samt rådgivning till omsorgspersonal. Våra patienter är i alla åldrar men de flesta är äldre. Arbetet är varierande och mycket utvecklande.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet och med intresse för palliativ vård. Om du har påbyggnadsutbildning inom onkologi, palliativ vård eller har annan relevant vidareutbildning är det meriterande. Vi arbetar och dokumenterar i olika IT-system därför är det viktigt att du har datakunskap. Det behövs även goda kunskaper i svenska språket för att kunna dokumentera enligt gällande lagstiftning. Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Som person trivs du med att arbeta i team och bidrar till ett gott samarbete med kollegor och övriga professioner som du möter i ditt arbete. För arbetet är det också viktigt att du är flexibel och att du klarar av snabba förändringar i det dagliga arbetet. Du ser möjligheter istället för hinder. Vi lägger vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Då du kommer möta svårt sjuka vuxna och ibland även barn samt närstående, krävs det att du är empatisk och lyhörd.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: 2018-01-29. Eller enligt överenskommelse. Omfattning: Heltid/Deltid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referensnummer: A734032

Andra uppgifter:

I Askim-Frölunda-Högsbo arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden och närheten till havet.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Upplysningar lämnas av:

Anders Hult
Enhetschef ASIH, Natt
Telefon: 031-366 05 20

Fackliga företrädare:

Kristina Gellingskog
Vårdförbundet
Telefon: 0739- 034421

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster